Přejít k hlavnímu obsahu

Poslední tombola letošního MČR je za námi

28. 11. 2021 | 14:20 Všechny hry MČR
Co by to bylo za MČR bez oblíbené tomboly? Tradiční součást každoročního programu nebude chybět ani letos, celkem se mohou návštěvníci těšit na pět losování. Vůbec poprvé je totiž akce pětidenní, tudíž výherce vybereme vždy jednou každý den.
Tombola
Tombola
Zdroj: grafika PLAYzone

Zápasy jsou hlavním tahákem Vodafone MČR v počítačových hrách i Samsung MČR v mobilních hrách, losování tomboly ale každoročně patří mezi další oblíbené součásti programu na stage. Letošní ročník startuje již ve středu, první dva patří čistě Vodafone MČR v CS:GO, a právě na počítačové stage se budou losovat první dvě tomboly. Od pátku do neděle se vše přesune na mobilní stage, detailní časy losování najdete níže.

Jak už bývá zvykem, ceny jsou rozděleny do různých kategorií. Každý den budeme začínat u menších cen našich partnerů nebo jiného merchandise, například i od samotných týmů nebo z MČR kolekce, až skončíme u hlavních taháků. První tři dny lákají na možnost vyhrát herní křesla Diablo Chair a DXRacer, v pátek ještě přibude hlavní cena v podobě 50" herní televize TCL. Sobota a neděle pak nabídnou dvě nejzajímavější cenu celé akce. V sobotu budeme losovat parádní herní mašinu HAL3000 MČR Finále a všechno uzavře novinka mezi mobilními telefony, Samsung Z Fold 3 5G. Kompletní představení všech cen najdete na obrázcích níže, pro každý den jeden.

Všechno důležité o tombole přímo na místě najdete na stánku PLAYzone Shopu. Lístky do tomboly můžete získat také zakoupením Premium nebo VIP balíčků, které jsou stále v prodeji na stránkách mcrpc.cz a mcrmobil.cz.

Losování tombol proběhne v tyto termíny na těchto místech:

  • Středa – od 19:30 – stage Vodafone MČR v počítačových hrách
  • Čtvrtek – od 19:30 – stage Vodafone MČR v počítačových hrách
  • Pátek – po 16:30 – stage Samsung MČR v mobilních hrách
  • Sobota – po 17:00 – stage Samsung MČR v mobilních hrách
  • Neděle – po 12:00 – stage Samsung MČR v mobilních hrách
Tombola – sobota
Tombola – sobota
Foto: MČR 2021
Tombola – neděle
Tombola – neděle
Foto: MČR 2021
Štítky: MČR 2021
Tvoří a pisálkuje na pískovišti jménem PLAYzone.cz už od roku 2011. Zkoušel i jiné pozice, redaktořina a komentování je ale cesta. Přes 10000 článků a bleskovek hovoří za vše. Rád si hraje se slovy, stvořil třeba Zápasovník. Je fanouškem také klasického sportu, ze všeho nejvíc ale miluje jídlo.