Přejít k hlavnímu obsahu

Na naší scéně známá jména, ovšem zvládnou si poradit s MČR? Jak vypadají šance týmu HEET?

4. 11. 2021 | 14:16 League of Legends Preview
Dalším týmem v našem MČR preview je HETT, kde můžeme najít mnoho známých tváří včetně vítěze MČR z roku 2019 Wondra. Ovšem nejedná se o tým, který by spoléhal na pouze jednoho hráče a tudíž šance na úspěch proti elitní TOP3 v podání eSuba, SINNERS a Dynamo Eclot určitě jsou dostatečně velké.
Jaké jsou šance HEETu?
Jaké jsou šance HEETu?
Zdroj: PLAYzone

HEET jakožto jméno je na naší scéně relativně neznámé, ale hráči samotní určitě s sebou táhnou jistou auru. Když začneme na topu, tak můžeme vidět superstar v podobě Wondra, který už jedno zlato z MČR doma má. To si v barvách eSuby vybojoval na posledním MČR v roce 2019 proti sestavě Srdce Nehasnou, kde působil například dvojnásobný mistr Evropy Carzzy. Zpátky už ovšem k sestavě HEETu.

PLAYzone
PLAYzone
Foto: PLAYzone

V jungli se představí Cybonox, který má za sebou působení ve známých týmech jako jsou například NDGU eSports a Dark Tigers. Šance HEETu budou určitě také záležet na něm a jeho spolupráci s midařem Stanikem. Ten se na naší scéně objevil teprve letos, ale na zastávkách Guseppe MČR Tour předvedl solidní výkony a může být potenciálně hrozbou pro Sajatora, Ordna a Jackiseka.

Na botu to pro nás bude taková největší neznámá, protože ani marksman Wapode, ani jeho support Jaacoolb nepatří mezi ty nejvíce zmiňované na naší scéně. Ovšem jejich výhodou může být dlouhodobá spolupráce, protože od roku 2020, co jsou na naší scéně, tak se ještě v ani jednom týmu nerozešli. Celkově šance týmu HEET jsou otazníkem, protože do skupiny se k nim přidá eSuba, Inside Games Challengers a také jejich úvodní soupeř Brute Talents, jehož hráči se v celkovém pořadí umístili jednu příčku nad nimi.

Štítky: Guseppe, MČR
Slyšel jsi něco o změnách na profesionální scéně? Tak v tom případě jsem o nich slyšel už dva týdny předtím. V PLAYzone jsem od jara roku 2021 a momentálně mám za sebou něco okolo 450 článků. Kromě žurnalistiky také spravuji sociální sítě, prostě kompletní univerzál.