Přejít k hlavnímu obsahu

Nejslavnější český hráč bude oblékat nový dres, jeho zaměstnavatel prošel změnou identity

6. 9. 2021 | 13:03 Hearthstone Zajímavost
Během minulého víkendu obletěla svět CS:GO zpráva o novém týmu pod názvem 00Nation, ve skutečnosti však jde o rebranding dobře známé organizace. Jde konkrétně o Nordavind, mimo jiné i zaměstnavatele českého Hearthstone hráče Jarly. U toho si tak budeme muset rovněž zvykat na nový název týmu.
Jarla
Jarla
Zdroj: PLAYzone / MČR

Už začátkem července proběhlo odkoupení 00Nation organizací Nordavind. Kompletní proměna však proběhla až nyní, když pod křídla 00Nation zamířil brazilský tým O PLANO a vyšlo najevo, že pod tímto brandem bude vystupovat celá organizace. Původní 00Nation založil Nor Sebastian Geurts, takže dává smysl celé propojení s nejznámější norskou organizací. Změna názvu současně dává smysl vzhledem ke globálnějším cílům.

Teď už ale k samotnému Hearthstone, o kterém se v rámci všech těch změn tolik nemluví. Kdo ale sleduje Twiter, tak mohl zpozorovat, že nejznámější český Hearthstone hráč Jaromír 'Jarla' Vyskočil si změnil kabátek svého profilu na barvy 00Nation. Úřadující mistr Evropy a vicemistr světa figuruje na webu Nordavind spolu s někdejším mistrem světa Casperem 'Hunterace' Notto, ten se ale letos neobjevil na žádném Masters Touru. Elitní karetní mág a jediný český účastník prestižní ligy Grandmasters tak bude hlavním koněm nové stáje.

Nyní tedy nezbývá než doufat, že s přejmenovanou střechou nad hlavou se Jarlovi konečně podaří zazářit na některém z turnajů Masters Tour a konečně si zahrát play-off. Pod křídly fotbalisty Arthura Mela a miliardáře Wese Edense bude však jeho hlavním cílem opětovný postup na Mistrovství světa, kde loni zazářil. Vedle toho ale jistě bude útočit na český mistrovsvký titul, o který si jako jeden z pozvaných hráčů zahraje v listopadu.

Štítky: Jarla, 00Nation
Tvoří a pisálkuje na pískovišti jménem PLAYzone.cz už od roku 2011. Zkoušel i jiné pozice, redaktořina a komentování je ale cesta. Přes 10000 článků a bleskovek hovoří za vše. Rád si hraje se slovy, stvořil třeba Zápasovník. Je fanouškem také klasického sportu, ze všeho nejvíc ale miluje jídlo.