Přejít k hlavnímu obsahu

Nintendo Direct odhalilo obsazení filmu Mario, zahraje si v něm spousta hollywoodských hvězd

28. 9. 2021 | 18:33 Všechny hry Lifestyle
Nintendo Direct odhalilo, že v prosinci roku 2022 bude uveden zcela nový animovaný film Mario, což překvapilo všechny fanoušky této série. Ve filmu se objeví mnoho známých hollywoodských hvězd, těšit se můžeme například na Chrise Pratta nebo Charlieho Daye.
Nintendo Direct odhalilo obsazení filmu Mario
Nintendo Direct odhalilo obsazení filmu Mario
Zdroj: PLAYzone

V záři 2021 se uskutečnila přehlídka Nintendo Direct, která šokovala naprosto všechny fanoušky. Japonský herní designér Shigeru Miyamoto oznámil, že se v prosinci roku 2022 objeví zcela nový animovaný film Mario.

Nintendo také oznámilo, že se ve filmu objeví i několik velmi známých hollywoodských hvězd, aby se oblíbenost postav z Houbového království ještě více zvýšila. Dvě pravděpodobně nejoblíbenější postavy, Mario a Luigi, bude ztvárňovat dvojice Chris Pratt a Charlie Day.

Nintendo Direct odhalilo obsazení filmu Mario
Nintendo Direct odhalilo obsazení filmu Mario
Zdroj: PLAYzone

Oznámení o novém Mario filmu nemohlo pro videoherní nadšence přijít v lepší čas, protože bude jedním z několika nadcházejících herních filmů příštího roku. V roce 2022 mají vyjít filmy jako například Resident Evil: Welcome to Racoon City, Uncharted, Sonic nebo Borderlands.

Obsazení nového animovaného filmu Mario

Obsazení ve filmu bude velmi pestré. Spousta postav bude docela dobře rozpoznatelné z jiných hollywoodských animovaných trháků. Úplné obsazení nového filmu je tedy následující:

  • Mario - Chris Pratt
  • Luigi - Charlie Day
  • Peach - Anya Taylor-Joy
  • Bowser - Jack Black
  • Donkey Kong - Seth Rogen
  • Toad - Keegan-Michael Key
  • Cranky Kong - Fred Armisen
  • Kamek - Kevin Michael Richardson
  • Spike - Sebastian Maniscalco

Podle producentů filmu Mario byla každá hollywoodská hvězda vybrána pro svou schopnost zachytit jedinečného ducha svých ikonických postav.

"Spolupracujeme s Chrisem a jeho zkušeným týmem, abychom nejen vytvořili film s licencí na postavy, ale také nový zábavný kousek, který přináší Super Mario Bros. na obrazovku každého fanouška, ať už o hře něco ví, nebo ne."

Podotkl Shigeru Miyamoto

I když je ve vzduchu jistě hodně vzrušení, Shigeru Miyamoto vyzval všechny fanoušky, aby si na premiéru ještě chvilku počkali. Mario bude mít nejdříve premiéru 21. prosince 2022 ve spojených státech a až poté bude uveden do dalších regionů po celém světě.

Zdroj: Ginx.tv