Přejít k hlavnímu obsahu

Nová kolaborace v PUBG! S kým uzavřeli spolupráci tentokrát?

4. 8. 2021 | 15:08 PUBG: Battlegrounds
Vývojáři PUBG nejspíš chtějí do hry přilákat nové hráče, po nedávno oznámené spolupráci, oznamují novou z úplně jiného odvětví! Kdo se stal novým přírůstkem v této oblíbené battle royale hře? A na co vše se můžeme těšit?
BLΛƆKPIИK
BLΛƆKPIИK
Zdroj: PUBG CORPORATION

Nedávno jsme vás informovali o nové tváři v PUBG, konkrétně o jihokorejském fotbalistovi Heung-min Sona z týmu Tottenham Hotspur. Tvůrci hry nečekali, a v krátké době nám představili další spolupráci, tentokrát z hudebního prostředí! O koho jde?

Jedná se o skupinu BLACKPINK. Nic vám tento název neříká? Jedná se o jihokorejskou dívčí skupinu, která se zaměřuje především na stále více oblíbený žánr K-pop. Jejich největší hity na YouTube lámou miliardové hranice zhlédnutí, na jedné z jejich slavnějších písní Ice Cream se podílela i Selena Gomez. Pro jihokorejskou společnost Krafton, která vlastní hru PUBG, se teda jedná o vskutku velký úlovek!

A jak tuto změnu pocítí hráči ve hře? Menší změny, které příliš neovlivní samotnou hru jsou nasprayované nápisy na budovách s tématikou BLACKPINK a  banner s nápisem BLACKPINK is here za letadlem.

Blackpink is here
Blackpink is here

Během události, která bude probíhat od 8. sprna až do 7. září, změní svou barvu airdrop, ze své tradiční modro-červné barvy bude nově k vidění v růžovo-černé kombinaci!

Nový vzhled airdropu
Nový vzhled airdropu
Zdroj: PUBG CORPORATION

S touto spolupráci jsou spjaté i nové skiny, k dostání by měl být dostupný balíček každé ze 4 zpěvaček, v tomto balíčku by měli být kosmetické doplňky jako vlasy, oblečení, vzhled zbraní, emoty a nameplaty. K dispozici budou i lehké mise, za které získáte body, díky kterým si můžete koupit contraband kupóny nebo skin na level 3 batoh či helmu, stejně jako u fotbalového eventu, by měl proběhnout giveaway o reálné BLACKPINK level 3 helmy, detaily vývojáři zveřejní později.

Štítky: BLACKPINK
Velký kluk milující Esport.... Jo a taky jídlo!