Přejít k hlavnímu obsahu

O PLANO se stává skutečností! Dostojí ostřílení Brazilci svým ambicím?

2. 5. 2021 | 16:00 Counter-Strike 2
Šestičlenná sestava Brazilců už konečně není svázaná smlouvami u jiných organizací a můžou tak započít svou cestu na Major. Projekt, který vede kNgV, bude prozatím nezávislý, dokud si nenajdou tu správnou organizaci. Očekávání jsou samozřejmě obrovská, když soupisku zdobí tolik zajímavých jmen.
O PLANO
O PLANO
Zdroj: kNgV- Twitter

O projektu O PLANO se začalo mluvit krátce po tom, co se MIBR rozhodli nepokračovat s brazilskou pěticí pod taktovkou Vita "kNgV-" Giuseppa. Jednalo se o poněkud zvláštní rozhodnutí, protože nově zformovaný tým měl za krátkou dobu velmi slušné výsledky. Bohužel výsledky nebyly všechno a po odchodu z MIBR museli hráči řešit určité komplikace.

Leonardo "⁠leo_drk⁠" Oliveira a Vinicius "⁠vsm" Moreira byli zavázáni smlouvou u Sharks a DETONA. Mimo to měl druhý jmenovaný v té době ještě platný ban na Valve sponzorované turnaje, který byl v nedávné době anulován. Podobně jako oba zmiňovaní hráči byli zavázáni také kNgV- a Alencar "⁠trk⁠" Rossato u MIBR. Ze základní pětice byl jediným volným hráčem ostřílený Lucas "⁠LUCAS1⁠" Teles. Ten si zahrál krátkodobě v týmu Imperial, když byl posazen na lavičku v předešlém složení MIBR. Celou sestavu ještě doplnil bratr Lucase, proslulý sniper Henrique "⁠HEN1⁠" Teles, který vyslovil přání, že by chtěl hrát znova se svým bratrem v jednom týmu. Díky předčasnému odchodu měl však stále platnou smlouvu u organizace FURIA, a tak musel rovněž čekat na její vypršení. 

Všechny smlouvy po zhruba pěti měsících vypršely, a tak byl projekt O PLANO oficiálně oznámen. „Dneškem začíná naše cesta směrem na Major,“ napsal kNgV-. Dále také uvedl, že v základní pětce nebude momentálně nastupovat trk, ale dodal, že se to může kdykoliv změnit. Celý tým poté vede legendární Raphael "⁠cogu⁠" Camargo v roli trenéra. O PLANO se představí již zanedlouho v první otevřené kvalifikaci na severoamerický RMR turnaj cs_summit 8. Myslíte si, že tahle našlapaná brazilská sestava dostojí svým ambicím?

Sestava O PLANO vypadá následovně:

 Brazílie Vito "kNgV-" Giuseppe
 Brazílie Henrique "⁠HEN1⁠" Teles
 Brazílie Lucas "⁠LUCAS1⁠" Teles
 Brazílie Leonardo "leo_drk" Oliveira
 Brazílie Vinicius "⁠vsm" Moreira

 Brazílie Raphael "⁠cogu⁠" Camargo (trenér)

 Brazílie Alencar "⁠trk⁠" Rossato (náhradník)

Zdroj: HLTV.org
Štítky: O PLANO
Student informatiky, který se rozhodl své dlouholeté zkušenosti a nabyté informace z herního titulu Counter-Strike: Global Offensive zúročit, a proto začal v roce 2021 pracovat jako redaktor pro PLAYzone.