Přejít k hlavnímu obsahu

Ani hvězdy ze SINNERS a eSuby na ně nestačili! Bruh jsou po senzační jízdě šampiony Quietus Daye

1. 8. 2021 | 15:19 Counter-Strike 2
V Starém Městě u Uherského Hradiště se již tradičně sešla domácí CS:GO scéna na nejtradičnější komunitní akci u nás. Přihlášeno bylo celkem 20 týmů, z nichž už zůstali jen ti nejlepší. Sleduj boj o titul právě teď na komentovaném streamu s Lelkem, Shadye a observerem Pumbou.
Hlavní pořadatel akce
Hlavní pořadatel akce
Zdroj: Y-Zone

UPDATE: Máme hotovo! Jak jsme avizovali níže, do finále se probojovaly týmy Brambory a Bruh. První jmenovaný ve svých řadách skrývá velké hvězdy, ten druhý všechny překvapil, když po pádu v 1. kole do LB zvítězil pětkrát v řadě a vyzval favority s nevýhodou jedné mapy. Na Vertigu však Bruh dokázali srovnat a na Mirage už to byla jejich velká jízda. Slavnějšímu soupeři povolili jen sedm bodů a po sedmi mapách v řadě jsou šampiony!

Stupně vítězů:

  1. místo: Bruh – vi0Let, dr3wii, majky, Jimmboheysek
  2. místo: Brambory – SHOCK, lukoNIOmileyraduu
  3. místo: abuSers – benq1blogg1sThe eLiVePechyn, HenkkyG

Rovná stovka hráčů, tak zněl limit pro možnost uspořádání oblíbené komunitní lan párty v současných epidemických podmínkách. Organizátoři udělali pro plnohodnotný ročník opravdu maximum, ten loňský si totiž nevysloužil ani klasické číslování. Letošní vydání s pořadovým číslem 16 však proběhlo ve své celé kráse.

Oproti tomu loňskému ročníku se letos přihlásilo i několik plnohodnotných týmů, mezi účastníky jsme mohli najít Fadee Gaming, eSuba Youngsters, Andromedu nebo Online Vision Gaming. Nejlépe z nich překvapivě dopadl poslední jmenovaný, který to dotáhl až pod stupně vítězů, mladíci z eSuby naopak neprošli skupinovou fází a museli se spokojit s triumfem v doprovodném turnaji, který jim určitě spravil náladu.

Nyní to ale bude o těch nejlepších z nejlepších. Turnaj měl dva velké favority v podobě elitních hráčů nejlepších domácích týmů. Dominanci ve Winners Bracketu předvedly Brambory, které po výhře skupiny vymazaly také většinu svých soupeřů v play-off. Hvězdného SHOCKa doplnili současný eSubák luko, ještě nedávný eSubák NIO a také dvě ženy, které se mohou zapsat do historie Quietus Daye. Konkrétně jde o miley a raduu.

Nejvíce jim ve finále WB odporovali abuSers, jež poskládal benq1 ze svých současných a bývalých svěřenců. Zatímco se tak postavil lukovi, který je jeho aktuálním in-game leaderem, tak na jeho straně nejvíce pálil ostrými blogg1s, doplněný o kamaráda a rivala z ENTERPRISE v jedno osobě, The eLiVe. Opravdu silnou pětku doplnili Pechyn a HenkkyG, po prohrách ve finále obou pavouků se ale abuSers musí spokojit s bronzem.

Po pádu do pavouka poražených jim po velkém boji se dvěma prodlouženími zkřížil cestu tým Bruh. Tato partička skončila ve skupině druhá a ve vyřazovací části okamžitě padla do pavouka poražených. Tam ale začala velká jízda a po pěti vítězstvích v řadě jsou vi0Let, dr3wii, majky, Jimmbo a heysek už v samotném finále.

Štítky: Quietus Day
Tvoří a pisálkuje na pískovišti jménem PLAYzone.cz už od roku 2011. Zkoušel i jiné pozice, redaktořina a komentování je ale cesta. Přes 10000 článků a bleskovek hovoří za vše. Rád si hraje se slovy, stvořil třeba Zápasovník. Je fanouškem také klasického sportu, ze všeho nejvíc ale miluje jídlo.