Přejít k hlavnímu obsahu

Otevřený Big Shock! FIFA COOL Pohár pro všechny hráče je tady, poslední šance se registrovat!

6. 7. 2021 | 17:21 EA SPORTS FC 24
Ať už jste příležitostní nebo aktivní hráč FIFY 21 na PS4, tak vás musí oslovit Big Shock! FIFA COOL Pohár, do kterého se může registrovat úplně každý. V našem otevřeném poháru pro širokou veřejnost se můžete ukázat ve svém nejlepším světle a zahrát si proti profíkům, tak neváhejte a registrujte se!
Big Shock! Pohár
Big Shock! Pohár
Zdroj: PLAYzone

Ve čtvrtek 13.5. nám započala třetí FIFA COOL sezóna a v průběhu května a června se odehrála její první část. Prvotním segmentem byla AXE FIFA COOL Liga. Ta měla předem určené, kdo se zúčastní, a kolik hráčů bude bojovat o prvenství s odměnou 50 000 Kč. Celá AXE FIFA COOL Liga nám nabídla mnoho zábavy a také napětí. Již skupinová fáze nám nabídla pěknou podívanou, když se roztrhl pytel s brankami nebo byli někteří favorité zaskočeni outsidery.

Big Shock! FIFA COOL Pohár je otevřeným turnajem, takže se můžete zúčastnit i vy. Celý turnaj budeme probíhat na PlayStationu a asi vás příliš nepřekvapí, že se bude hrát ve FIFĚ 21. První část poháru se odehraje jednoduchým pavoukem na BO2 (nejlepší ze dvou). Největším lákadlem je fakt, že se ve fázi, kdy zbývá posledních 8 hráčů, zapojí i ti, kteří nepostoupili ze skupin v AXE FIFA COOL Lize. Nejlepších šestnáct hráčů se přímo kvalifikuje do 4. sezóny AXE FIFA COOL Ligy, jenž startuje v říjnu. A co víc, v poháru se hraje o celkový prize pool 40 000 korun.

  • 1. místo: 20 000 Kč
  • 2. místo: 10 000 Kč
  • 3. místo: 5 000 Kč
  • 4. místo: 5 000 Kč

Náš Big Shock! FIFA COOL Pohár startuje už 9.7. Ve prospěch RTG hráčů hraje to, že se pohár koná v červenci, kdy už mají téměř všichni hráči nadupané týmy speciálními kartami a nejde poznat, kdo do hry investuje reálné peníze. Osmička vyvolených, která úspěšně projde první části poháru, se ukáže v živém přenosu na Twitchi s komentátorským doprovodem. Právě teď je ta nejlepší možnost se blýsknout a otevřít si dveře do světa esportu! 

Podrobné informace o celé akci najdete zde a do Big Shock! FIFA COOL Poháru se můžete registrovat na tomto odkazu

Big Shock! Pohár
Big Shock! Pohár
Foto: PLAYzone