Přejít k hlavnímu obsahu

Overkill Gaming expanduje, otvára Clash Royale sekciu

1. 7. 2021 | 08:00 Clash Royale
Boli to už takmer 2 roky, čo do Clash Royale nevstúpila nová organizácia. Tento týždeň sa však táto šnúra pretrhla, tím Overkill Gaming totiž berie pod svoju záštitu Insane Riders. Ako bude prebiehať spolupráca sme sa spýtali oboch strán.
Ohlásenie CR sekcie Overkill Gaming
Ohlásenie CR sekcie Overkill Gaming
Zdroj: Overkill Gaming

Tím Overkill Gaming mnohí z nás poznajú ako elitný Brawl Stars tím, v momentálnoom rebríčku kvalifikácie na Samsung Majstrovstvá ČR v mobilných hrách figuruje na štvrtom mieste. Napriek silnému komunitnému podkladu je však známe, že táto organizácia dotuje členov svojho tímu a clubu, okrem iného clubovými, či verejnými turnajmi aj s finančným prize poolom.

Naproti tomu Insane Riders je komunitný tím so silnými hodnotami, ktorý vznikol v roku 2019, odkedy sa viackrát s obmenenými súpiskami zúčastňoval komunitných líg, ako Mishkino Liga, Pulse League, či Apollo League.

Slovo teda dalo slovu a došlo k spojeniu týchto dvoch celkov, Insane Riders sa stáva CR sekciou OVG a po novom bude vystupovať ako Overkill Gaming!

,,Dámy a pánové, Brawl Stars sekcí nekončíme‼️ Přestavujeme vám náš novej Clash Royale tým známej pod přezdívkou Insane Riders. Doufáme, že je jim pod našimi barvami bude dařit a že jim budete fandit!"

ohlásil Overkill novú Clash Royale sekciu na svojom Instagrame

 

Ohlásenie CR roastru Overkill Gamingu
Ohlásenie CR roastru Overkill Gamingu
Zdroj: Overkill Gaming

O vyjadrenie sme požiadali predstaviteľov Overkill Gamingu aj ich novej Clash Royale zostavy:

,,Jako každý esport team jsme chtěli mít více sekcí. Chceme se ukázat i v jiných komunitách a rozšířit se co nejvíc a nejrychleji. Zároveň chceme, aby hráči u nás byli spokojeni a mohli se plně soustředit na jejich výsledky. Clash Royale je také mobilní hra jako Brawl Stars, tudíž k tomu máme blízký vztah. Majitel týmu Overkill Gaming "Morf" hru Clash Royale hrál více než 2 roky. Důležité je také zmínit, že mobilní hry jsou méně náročné na budget a jelikož jsme na esport scéně noví, tak nechceme platit top cz/sk CS:GO a LoL týmy, ale radši vezmeme Clash Royale tým, který je jeden z nejlepších na naší scéně a zároveň není tak náročný na udržování.


Jsme velice rádi, že můžeme spojit síly s takovým týmem, jako Inside Riders, jelikož je, jak jsem již zmiňoval, jeden z nejlepších týmů na naší scéně. Když jsme dostali tuto nabídku, tak jsme ani sekundu neváhali, protože jsme věděli, že takový kvalitní tým dlouho volný nebude. Budeme se snažit hráčům dělat co nejvíce benefitů, jako grafiku zdarma, promo na sociálních sítích, PR podporu a ostatní věci, které poskytují i ostatní esport teamy. Pro naši CR sekci chystáme i mimořádné odměny za skvělé výsledky, které nám v budoucnu určitě přinesou. Jinak doufáme v přátelský vztah mezi organizací a hráči. Hlavní je, aby v týmu fungovala chemie.
Chceme jim pomoct, aby ovládli jak CZ/SK, tak i EU scénu a společnými silami rozšířili esport team Overkill Gaming i do jiných komunit. Rádi bychom se kvalifikovali na větší turnaj, kde bychom se mohli zviditelnit."

- oficiálne vyjadrenie Overkill Gamingu

,,Organizáciu Overkillu sme oslovili ako reakciu na ich Instagram post, v ktorom ohlásili plánované rozšírenie herných sekcií, na ktoré nás upozornil Marko. Keďže došlo k vzájomnej dohode o spolupráci, budeme meniť názov tímu na Overkill Gaming. Touto spoluprácou získajú hráči rôzne benefity. Hráči túto veľkú zmenu vítajú veľmi pozitívne. A sú plní očakávaní, keďže sa s takouto situáciou ešte nestretli. Zároveň získali motiváciu zlepšovať sa. 

V podstate sme si to ani neuvedomili, ale bolo by veľmi fajn, keby sa na CR scéne objavili aj ďalšie organizácie. Hráči by zase získali motiváciu zlepšovať sa. Najbližšie sa chystáme zahrať si Pulse League kde by sme boli veľmi radi, keby sme sa dostali do TOP4. Naďalej budeme hrávať aj zahraničné ligy, kde chceme dosahovať stále lepšie výsledky"

- vyjadrila sa pre PLAYzone Alenka, manažérka CR sekcie Overkill Gamingu

V PLAYzone redakcií veríme, že toto ohlásenie bude pozitívnym signálom pre Clash Royale komunitu, po ktorom môžu Overkill Gaming v Clash Royale nasledovať aj ostatné organizácie. Hráčom prajeme pri súbojoch v dresoch Overkill Gamingu ešte veľa šťastia a herných úspechov!