Přejít k hlavnímu obsahu

OVG oficiálně přivítali novou sestavu, která na QD bojovala o medaile

8. 8. 2021 | 12:03 Counter-Strike 2
Online Vision Gaming se v poslední době stali jednou ze stálic domácí scény. Nejde sice o tým bojující pravidelně o nejvyšší příčky, ale v různých soutěžích jej pravidelně můžete vídat. Novinkou v řadách OVG je zbrusu nová pětice, která za krátkou dobu už nejednou vytáhla drápky.
Online Vision Gaming CS:GO tým
Online Vision Gaming CS:GO tým
Zdroj: sociální sítě OVG

S týmem Online Vision Gaming byl v minulosti spojený Radim 'Kad1m' Vojkůvka, který se nyní vrátil na místo činu. V loňském roce skončil v 2. Tipsport COOL lize až šestý a to by rád nyní napravil. Parťáky však má úplně jiné. Kapitánem nejnovější sestavy je Radek 'AN' Obracaník, který svoji skvadru již představil na lan párty Quietus Day, kde OVG až nečekaně byli jediný krůček od medaile. Umístili se tedy lépe než známější týmy Fadee Gaming, Andromeda nebo eSuba Youngsters. Právě tenhle turnaj ukázal, že tato cesta může být správná.

Celou pětici doplňují Tomáš 'tommyxgod' Gruber, David 'xDKay' Kryl a Vít 'Viktor' Kůta. V plném složení si OVG zahráli také baráž o udržení v 2. Tipsport COOL lize, kde na ně čekalo silné trio z kvalifikace. Se známými jmény napěchovanou sestavou Cryptovy sice těsně podlehli, Fadee Gaming a eSuba Youngsters ale porazili a mnohé dost možná překvapili. Právě zmíněný Quietus Day ale ukázal, že jejich výkony nejsou náhodné.

Do 2. Tipsport COOL ligy vstoupí OVG zápasem proti Value Skins, cílem je samozřejmě baráž. V konkurenci Cryptovy, Dark Tigers a dalších týmů to budou mít těžké, nebylo by to však poprvé, kdy by využili podcenění.

Celá sestava vypadá takto:

 Česká republika Radim 'Kad1m' Vojkůvka
 Česká republika Radek 'AN' Obracaník
 Česká republika Tomáš 'tommyxgod' Gruber
 Česká republika David 'xDKay' Kryl
 Česká republika Vít 'Viktor' Kůta

Tvoří a pisálkuje na pískovišti jménem PLAYzone.cz už od roku 2011. Zkoušel i jiné pozice, redaktořina a komentování je ale cesta. Přes 10000 článků a bleskovek hovoří za vše. Rád si hraje se slovy, stvořil třeba Zápasovník. Je fanouškem také klasického sportu, ze všeho nejvíc ale miluje jídlo.