Přejít k hlavnímu obsahu

Parádní los základních skupin pro MAD Lions! Kam to české duo dotáhne na Worlds 2021?

22. 9. 2021 | 15:18 League of Legends Reportáž
Losování skupin pro Mistrovství světa je za námi a máme se na co těšit. MAD Lions si určitě svoje štěstí užívají, protože prozatím jejich skupina vypadá velice slibně. Narazí pouze na korejské Gen.G a americké Team Liquid, takže šance jsou rozhodně na postup do play-off vysoké. Ovšem Evropu nebudou zastupovat pouze MAD Lions, takže se pojďme podívat na to, jaké šance máme letos.
Los play-in stage a group stage
Los play-in stage a group stage
Zdroj: Riot Games

Vzhledem k neúčasti vietnamských zástupců, se evropští Rogue posunuli do základních skupin. Ještě před nimi ale bylo na čase podívat se do play-in fáze, která určí poslední čtyři týmy do základních skupin. Speciální formát tento rok může pomoct všem týmům, ale favority na postup zůstávají LNG, HLE a samozřejmě také Cloud9. Ovšem kdo bude ten poslední? Souboje v play-in fázi začínají 5. října, takže je určitě nezmeškejte.

Play-in stage
Play-in stage
Foto: Riot Games

Nyní už k samotným hlavním skupinám. Až na Rogue, kteří zůstanou pravděpodobně velice opuštění a smutní ve skupině A, tak Fnatic i MAD Lions si svůj los určitě užili. Speciálně pro Humanoida a Carzzyho skupina D vypadá velice chutně. Fnatic také mají hratelnou skupinu, takže si možná Evropa dokáže vylepšit své renomé z minulého roku, kdy ve čtveřici týmů stejně postoupily pouze dva. Zde se začíná hrát od 11. října, takže přijďte podpořit naše české broce a možná se dočkáme nějakého dobrého úspěchu.

Základní skupiny Worlds 2021
Základní skupiny Worlds 2021
Foto: Riot Games
Štítky: Worlds, MAD Lions
Slyšel jsi něco o změnách na profesionální scéně? Tak v tom případě jsem o nich slyšel už dva týdny předtím. V PLAYzone jsem od jara roku 2021 a momentálně mám za sebou něco okolo 450 článků. Kromě žurnalistiky také spravuji sociální sítě, prostě kompletní univerzál.