Přejít k hlavnímu obsahu

Na velkém světovém turnaji se nejvíce dařilo Krajdovi, hráč eSuby si na MT dokráčel pro 1500 $

20. 6. 2021 | 10:38 Hearthstone
Masters Tour Dalaran je za námi a domácí výprava celkem uspěla. Matyáš "Krajda" Krajíček má jisté místo na další zastávce a rovnou pět dalších Čechů a dva Slováci si odneslo alespoň finanční odměny.
Krajda
Krajda
Zdroj: Blizzard

UPDATE #2: Ani tentokrát to nevyšlo, na prvního domácího hráče postupujícího do play-off si budeme muset počkat ještě minimálně do dalšího tour stopu. Na tomto mu byl nejblíže Krajda, který si se skóre 7:2 zajistil nejen pro pěkných 1 500 dolarů, ale i právě pozvánku na další turnaj v rámci Hearthstone Masters Tour. Na prize money celkově dosáhlo osm našinců, mezi nimiž možná trochu překvapivě chybí jediný domácí velmistr Jarla či Valdaboy, který po pěkně rozehraném prvním dni v tom druhém nedokázal vyhrát ani jednou.

Skóre českých a slovenských hráčů ve swissu:

UPDATE #1: První herní noc je za námi a Čechům a Slovákům se v ní relativně dařilo. Za překvapivé lze sice označit naprosté vyhoření En1gmy, tedy úřadujícího mistra ČR a našince s nejlepším výsledkem na poslední zastávce Masters Tour, parádní výkony ale na druhou stranu předvádí Krajda a Jobsad, kteří zatím oba prohráli jen jednou, a stále tak mají opravdu reálnou možnost podívat se do play-off.


    Několik stovek těch nejlepších hráčů Hearthstone z celého světa si to nejprve v pátek rozdá v prvních pěti kolech velkého úvodního swissu. V sobotu pak odehrají ještě zbylá čtyři, aby na závěr v neděli mohl osm hráčů s nejlepším skóre zkusit své štěstí i v Single Elimination play-off. To už přeci dobře znáte, že? Masters Tour je tu zkrátka se svou další zastávkou, kterou pomyslně hostí vskutku okouzlující město Dalaran ze světa Warcraftu, a opět na ní budeme moct v akci sledovat i domácí hráče; o úspěch jich bude usilovat hned čtrnáct.

    Pro i ně i nás jako fanoušky v sobě ale tato zastávka skýtá jednu nepříjemnost. Pro nás ten na úvod zmíněný harmonogram úplně neplatí, kvůli rozdílům v časových pásmech se zde totiž vše bude reálně hrát až od sobotních brzkých hodin ranních s koncem naplánovaným někdy v pondělí před svítáním. Kdybyste ale náhodou byli ochotni obětovat spánek, průběh turnaje budete moct samozřejmě sledovat na streamu.

    Štítky: Masters Tour
    miluju videohry a hlavně ligu legend