Přejít k hlavnímu obsahu

MT Orgrimmar: Nejlépe se z domácích hráčů dařilo En1gmovi, se skóre 7:2 obsadil 33. místo

1. 5. 2021 | 22:26 Hearthstone
Druhá zastávka letošní Hearthstone Masters Tour má za sebou swiss a postoupit z něj se bohužel žádnému domácímu hráči nepodařilo. Parádní výsledek ale zvládl uhrát úřadující mistr ČR En1gma, který si jen s dvěma prohrami došel pro 33. místo.
Masters Tour Orgrimmar
Masters Tour Orgrimmar
Zdroj: Blizzard

Hearthstone Grandmasters mají tento týden pauzu – na řadu totiž po chvíli znovu přichází Masters Tour. Letos druhý turnaj z této série, který nese název dle hlavního města orků a Hordy Orgrimmaru, startuje v pátek 30. dubna a bude u toho i spousta Čechů a Slováků. Kvalifikovat se jich totiž zvládlo hned jedenáct, a to nejen díky skvělým výkonům v kvalifikačních turnajích a na ladderu, ale i díky parádním výsledkům na minulém tour stopu. Tam se hned trojici domácích hráčů povedlo dostat v úvodním swissu do TOP 32, což jim právě zajistilo přímou pozvánku na MT Orgrimmar.

Norwisovi navíc chybělo jen jediné místo od postupu do play-off pro šestnáct nejlepších, čímž si na své konto připsal doposud nejlepší domácí umístění na nějaké zastávce Masters Tour. Zvládne on nebo někdo jiný tento výsledek zopakovat? Či snad dokonce poprvé uvidíme domácího hráče v akci nejen v pátečních pěti a sobotních čtyř kolech swissu, ale i v nedělních vyřazovacích soubojích?

Pořadí českých a slovenských hráčů ve swissu:

Kompletní výsledkový servis všech CZ/SK zástupců můžete sledovat skrze aktualizovaný Zápasovník.

Štítky: Masters Tour
miluju videohry a hlavně ligu legend