Přejít k hlavnímu obsahu

Po třech kvalifikacích vévodí MČR pořadí tým Beer Fellas! Jak si vedou ostatní?

9. 10. 2021 | 16:28 PUBG: Battlegrounds MČR
Ve čtvrtek se uskutečnila již 3. kvalifikace v rámci MČR Squad Series v PUBG. Ač do závěru zbývá ještě mnoho šancí výsledky zvrátit, už teď si můžeme udělat obrázek o tom, jak se týmům prozatím daří.
Alternativní text Po třech kvalifikacích vede tým Beer Fellas!
Alternativní text Po třech kvalifikacích vede tým Beer Fellas!
Zdroj: PLAYzone/Unsplash

Celé tabulce panuje tým Beer Fellas, který vyhrál poslední 3. kvalifikaci. V těch předchozích skončil na 8. a 4. místě. Tento tým, který se aktuálně skládá z hráčů Werzic, Kojotinsk, ma1ke, legenden.3000 a StanleyPotato, se v průběhu roku na domácích turnajích často umisťoval v TOP 5, avšak větší úspěch týmu unikal na evropské scéně. Šanci prorazit měli v prestižní finské PSL lize, kde jako jediní s ENTERPRISE postoupili do 4. kola, bohužel se jim nepodařilo postoupit

Druhé místo prozatím patří týmu Dark Tigers PUBG, ti vyhráli hned první kvalifikaci, v té další pak přišel pokles a tým se musel spokojit až s 14. nejlepším nastříleným skórem. V táborů tygrů, za které nastupují hráči Trefeek, Crowley, Dafit_ a TN, může panovat dobrá nálada, jelikož v poslední kvalifikaci navázali na výsledky a skončili na 3. místě. Pokud vás o tomto týmů zajímá více informací, můžete si přečíst rozhovor s jeho kapitánem, který se v roce 2018 stal historicky prvním mistrem České republiky v PUBG!

Třetí místo patří týmu FADEE Gaming, i přesto, že tento tým zaznamenal dva přestupy se jim daří, v první kvalifikaci týmu patřilo 2. místo a v té druhé dokázal vyhrát. Hráči tohoto týmu často působí v zahraničních týmech, v těch domácích je tento tým k vidění většinou na vyšších příčkách. Tým se však nyní nachází ve třech hráčích, i to možná byl důvod proč v kvalifikaci nenastoupil. Snad se triu Klimson, Duff a Maruně podaří najít stáleho čtvrtého hráče.

Čtvrté místo zaujímá tým Vikurvi, a to i přesto, že tento tým stejně jako FADEE v poslední kvalifikaci nenastoupil, díky třetímu a druhému místu v těch předchozích však dokázal udržet bronzovou pozici. Sestava Nowikk, Double-, PiXeL1K, snooperinoo a Knorkis vypovídá kvalitou sama o sobě. 

Mimo stupně vítězů můžeme dále najít týmy jako Yikees, Burgir nebo Expendables, ač tyto týmy skončily v kvalifikacích vždy vysoko, zúčastnily se pouze dvou kvalifikací, uvidíme tak, zda se jim podaří vedoucí týmy vystřídat.

Na finále Vodafone MČR v počítačových hrách 2021 postoupí dle celkové kvalifikace nejlepších 16 týmů, aktuálně poslední postupové místo zaujímá tým Golden Gunners, nicméně vše je otevřeno a rozdíly v bodech jsou minimální! Další kvalifikace je na programu ve čtvrtek 14.10. od 19:00! Registrovat se můžete na tomto odkaze.

Kompletní tabulku můžete najít na tomto odkaze.

Aktuální MČR tabulka
Aktuální MČR tabulka
Zdroj: PLAYzone
Štítky: MČR, Beer Fellas
Velký kluk milující Esport.... Jo a taky jídlo!