Přejít k hlavnímu obsahu

Pohled na čtveřici pozvaných týmů pod pokličkou, dokáže eSuba opět předvést skvělé výkony?

10. 6. 2021 | 22:10 League of Legends
V dnešním článku se zblízka podíváme na čtveřici pozvaných týmů. Těmi jsou eSuba, SINNERS, Vikingekrig Esports a Inaequalis. Tyto celky se kvalifikovaly do finále skrze umístění v jarní části Hitpoint Masters. Kolem pár týmů bylo ještě včera dost nejasností. Esuba představila večer svoji novou sestavu a Inside Games se rozhodli nenasadit svůj hlavní tým.
Dnes se podíváme trochu blíže na čtveřici pozvaných týmů
Dnes se podíváme trochu blíže na čtveřici pozvaných týmů
Zdroj: mcrpc.cz

Prvním představeným týmem nemůže být nikdo jiný než eSuba. Ti si i přes lehké zaváhání dokázali na jaře poradit s každým protivníkem a zaslouženě tak postoupili rovnou do finálové části Guseppe MČR Tour. Rovněž během včerejšího večera oznámili novou sestavu, takže bude určitě zajímavé sledovat jejich styl hraní. Dají se očekávat menší chyby z nedostatku souhry, ale stále budou patřit mezi hlavní favority.

Vikingekrig Esports jsou už celkem známou značkou na naší scéně. Sice se ještě nedostali k žádné velké trofeji, ale i tak vypadali na jaře hodně hladově. Dokonce dokázali sérii s eSubou v semifinále Hitpoint Masters natáhnout na pět her, takže se máme na co těšit. Motivace postoupit jako první na Vodafone MČR potáhne tým dopředu a určitě nám ukáží, že jaro nebyla jenom náhoda.

Dalším týmem jsou SINNERS Esports, kteří zažili velice úspěšné jaro. Tým se podruhé v řadě v kvalifikoval na European Masters jako zástupci naší české scény po boku eSuby. Sice jim to zde úplně nevyšlo, ale ambice určitě neklesly a hráči se pokusí vyhrát hned první finálovou část Guseppe MČR Tour.

Poslední místo se nám trochu zkomplikovalo. Inside Games se rozhodli, že do turnaje nasadí pouze svoji akademii a tudíž zůstal jejich slot mezi pozvanými týmy volný. Tím pádem se do turnaje dostává tým Inaequalis, který patří k jedněm z těch nejstarších českých esportových organizací.

Guseppe MČR Tour
Guseppe MČR Tour
Foto: mcrpc.cz
Štítky: eSuba, SINNERS, Guseppe, MČR
Slyšel jsi něco o změnách na profesionální scéně? Tak v tom případě jsem o nich slyšel už dva týdny předtím. V PLAYzone jsem od jara roku 2021 a momentálně mám za sebou něco okolo 450 článků. Kromě žurnalistiky také spravuji sociální sítě, prostě kompletní univerzál.