Přejít k hlavnímu obsahu

Pokimane se pustila do hot tub streamerek za kontroverzní ASMR streamy

21. 6. 2021 | 19:35 Twitch.tv
Pokimane občas okomentuje současné dění na Twitch scéně. Vyjádřila se i k aktuální kauze, kdy hot tub streamerky „obsadily“ ASMR kategorii a některé z nich obdržely ban.
Pokimane
Pokimane
Zdroj: Instagram: Pokimane

Poté, co Twitch vytvořil speciální kategorii, v níž je možné sledovat i streamy z vířivek, se některé streamerky přesunuly do ASMR kategorie. Twitch zasáhl a dvě nejznámější z nich, Kaitlyn „Amouranth“ Siragusa a Jenelle „Indiefoxx“ Dagres, společně s dalšími dostaly ban. Během vysílání v sugestivních pózách a těsných legínách vytvářely zvukové podněty, které jsou pro ASMR typické, tím, že olizovaly mikrofony. 

K situaci se rozhodla vyjádřit i Imane „Pokimane“ Anys. Streamerka takový obsah zkritizovala a považuje to za nespravedlivou situaci pro ostatní, neboť bývalé hot tub streamerky dominují kategorii se svými sugestivními pózami. Pro zajímavost sama Poki se u příležitosti svých narozenin rozhodla vyzkoušet si oblíbený vířivkový stream – v trochu jiném podání

Během svého nedávného streamu uvedla: „Cítím se opravdu špatně pro legitimní ASMR umělce, kteří se celý život snaží vytvářet zajímavý, super ASMR obsah.“ Pokimane o ASMR něco ví, jelikož sama se mu v minulosti věnovala. Nakonec však s tímto obsahem skončila kvůli potřebnému úsilí a odhodlání, které je k jeho tvorbě potřeba. „Lidi přicházejí do vaší kategorie a dostanou se na vrchol tím, že dělají rozštěpy s vystrčeným zadkem a žvatlají do mikrofonu, je to na nic, o tom ta kategorie není.“  

Pokimane není jediná content creatorka, jenž vystoupila proti současnému trendu. Bývalí hot tub streameři se přesouvají, neboť jejich sledovanost po nástupu kanálu „Pools, Hot Tubs and Beaches“, se zaměřením i na vířivkové streamy, začala klesat. Z Amouranth a Indiefoxx si legraci udělala také virtuální streamerka CodeMiko. Navzdory tomu, že Amouranth a Indiefoxx obdržely ban, další se nadále z trendu snaží něco získat, byť pro jistotu vysílají v méně sugestivních pózách.

Zdroj: ginx.tv