Přejít k hlavnímu obsahu

Populární seriálová postava se stane součástí Fortnite

26. 6. 2021 | 17:37 Fortnite
Na začátku měsíce vyšel seriál s jednou z nejoblíbenějších postav v Marvel universu - Lokim. Seriál slaví úspěch, kromě již oznámené druhé sezóny se hlavní postava tohoto seriálu stane součástí populární hry Fortnite.
Fortnite a Marvel
Fortnite a Marvel
Zdroj: Twitter

Ve hře Fortnite nalezneme spousta různých skinů, ať se již jedná o slavné hudební interprety, filmy, seriály či různé sportovní týmy. Nejnovější přírůstkem by se měla stát postava Loki, bůh lží a falše. Tato postava kromě menších rolí ve filmech Thor nebo Avengers získala svůj vlastní seriál na stanici Disney+, kde si roli této postavy zahrál herec Tom Hiddlestone. 

Kosmetické přídavky s touto tématikou by se měly stát součástí červencového Fortnite Crew Packu, což je předplatitelská služba, která vám nabídne různé skiny, poskytne přístup k battle passu a taktéž vám každý měsíc připíše 1 000 V-Bucků na váš herní účet. Lokiho skin by měl přijít do hry již 31. června, přičemž by k tomuto skinu měl být přístupná alespoň jedna další věc: glider, krumpáč nebo emote.

Nejedná se o první spolupráci mezi Fortnitem a Marvelem. Již dříve se ve hře objevili superhrdinové jako Iron Man, Thor, Deadpool nebo Black Widow. Fortnite je již dlouhodobě známý s uzavíráním spoluprácí s velkými firmami nebo celebritami, které se objevují v této battle royal hře. Tyto spolupráce jsou často doprovázeny obrovskými událostmi v této oblíbené hře.

Velký kluk milující Esport.... Jo a taky jídlo!