Přejít k hlavnímu obsahu

Poslední v celkovém pořadí, přesto ambiciózní. Jak vypadají šance Inside Games Challengers?

8. 11. 2021 | 12:00 League of Legends Preview
Postupně jsme se v našem seznamu týmů, které se zúčastní Guseppe MČR, dostali až na samotný konec. Tuto pozici nakonec získali Inside Games Challengers, a přesto, že se jedná pouze o akademii hlavního týmu, jsou kluci motivováni na to ukázat se v nejlepším světle na závěr jedenácté sezóny v League of Legends. Dnes se podíváme na jejich formu a podle té můžeme určit i šance.
Jaké šance má mladá sestava ING Challengers?
Jaké šance má mladá sestava ING Challengers?
Zdroj: PLAYzone

Ve čtvrtek začíná Guseppe MČR v League of Legends a dnes máme na programu poslední týmové preview, konkrétně se jedná o Inside Games Challengers. Ti jsou pouhou “akademií” hlavního týmu Inside Games, ale přesto mají své kvality a své místo si mezi nejlepší osmičkou naplno zasloužili, což vnímá i samotná organizace.

Začneme na topu, kde se pokusí mezi ostatními hráči vyniknout Broken Sword. Tento mladý český topař je na naší scéně ani ne rok a MČR pro něj bude takovou opravdovou zkouškou schopností. Po jeho boku v jungli bude hrát na poměry zbytku týmu zkušený Demro, který hrál například v eSuba Academy, DTG Academy, nebo také hlavním týmu Inside Games.

MČR lístky
MČR lístky
Foto: PLAYzone

Na midu se nám představí Dolis, který celou sezónu strávil pohybováním se v nižších ligách a bude chtít svůj talent ukázat i proti velkým jménům, jako jsou Sajator, Ordno a Jackisek. Na botu se nám představí dvojice BeryDejvos. Marksman Bery si už něco málo odehrál v DTG Academy a nyní se bude chtít určitě ještě více zviditelnit. Základní sestavu tohoto mladého týmu uzavírá support Dejvos. Ten stejně jako jeho marksman už nějaké ty zkušenosti z působení v DTG Academy má, ale přesto bude v podstatě patřit k nováčkům.

ING Challengers určitě mají šanci se ukázat a jsou jednoznačně v roli outsiderů, kde není naprosto co ztratit.

Štítky: Guseppe, MČR
Slyšel jsi něco o změnách na profesionální scéně? Tak v tom případě jsem o nich slyšel už dva týdny předtím. V PLAYzone jsem od jara roku 2021 a momentálně mám za sebou něco okolo 450 článků. Kromě žurnalistiky také spravuji sociální sítě, prostě kompletní univerzál.