Přejít k hlavnímu obsahu

Práce snů? Britská společnost hledá recenzenta pro svou gamingovou postel

8. 6. 2021 | 08:00 Všechny hry
Pro milovníky her z Velké Británie se nyní objevila jedinečná příležitost, jak skloubit svůj koníček s dost příjemným výdělkem. Společnost Happy Beds hledá nadšence, kteří ozkouší jejich novou gamingovou postel.
Gaming
Gaming
Zdroj: pixabay.com

Pro zajímavost s ideou herní postele už dříve přišla firma z Japonska. Práce testera britského modelu není nijak náročná, vybraní hráči si vydělají dvacet liber za hodinu a „pracovat“ budou pouze osm hodin měsíčně. Testování nového produktu bude trvat tři měsíce. Kandidáti se mohou hlásit až do 29. června a musí splňovat jednoduché podmínky – věk alespoň 18 let a způsobilost pracovat ve Velké Británii. "Práce" ovšem probíhá z domova. Nesmíme zapomenout na dostatek prostoru pro tuto skutečně unikátní postel.

Recenzent kromě peněžní odměny získá tuto gamingovou postel, herní konzoli a tři hry dle svého výběru s hodnotou až 150 liber. Náplní práce vybraného šťastlivce bude vyplňování pravidelných dotazníků týkajících se jejich zkušenosti s používáním postele od Happy Beds. Zároveň musí vytvářet obrazový a video obsah svého nového herního set-upu pro sociální média.  

Na webových stránkách společnosti naleznete pouze herní rám, je otázkou, jak vypadá gamingová postel, kterou teprve čeká testování. Každopádně se jedná skutečně o zajímavou příležitost, zvláště pro milovníky her. A jak by vypadala vaše práce snů?

Galaxy Grey Wooden Gaming High Sleeper Frame
Galaxy Grey Wooden Gaming High Sleeper Frame
Zdroj: https://www.happybeds.co.uk/