Přejít k hlavnímu obsahu

Předsezóna, odměny do FUT 22 a potenciální OTW Cristiano Ronaldo v Manchesteru United!

28. 8. 2021 | 01:05 EA SPORTS FC 24 Update hry
Poslední měsíc ročníku FIFA 21 je před námi a ve hře už není v podstatě co dělat. Tenhle názor má pravděpodobně velká část z vás, ale EA Sports znovu přicházejí s oživením FUT. Předsezóna začíná a můžete se tedy připravit na začátek dalšího ročníku, tentokrát už v titulu FIFA 22. Co všechno je k mání a bude se dát za pár týdnů využít k nastartování nového klubu?
Novinky z FIFY
Novinky z FIFY
Zdroj: EA Sports

Konec další FIFY je pro všechny hráče mizerným obdobím. Na hře není co dělat, každý má ty nejlepší týmy jaké jsou možné bez toho, aniž by musel vůbec hnout prstem a my jenom čekáme na ten další čerstvý začátek od nuly. Ovšem EA Sports nám po roce znovu zkracují čekání a dávají další motivaci pro to, vůbec ještě spustit FIFU 21. Tou je Předsezóna, ve které si budete moco zlepšit začátek dalšího ročníku FUT pár balíčky a dalšími odměnami.

Odměny budou aktualizovány ještě ve druhém týdnu akce Předsezóna a jenom takové drobné upozornění pro všechny hráče. Bohužel trend neobchodovatelných balíčků pokračuje, takže si ušetřete nějaké to své štěstí, ať se vám hned v prvních balíčcích zadaří. Odměny jsou tedy z Předsezóny následovné:

Bonusové mince do FUT 22 (pět zápasů × 1000 mincí) × 2

  • Ve FUT 22 budou vydány Denní rozcvičky VTM – dokončením pěti v řadě získáte skupinovou odměnu v podobě bonusových mincí do FUT 22 za příslušný tematický úkol. 

Startovní balíček FUT 22 zahrnuje následující:

  • 5 × styly souhry (1 garantovaný stín/lovec)
  • 5 × zlaté smlouvy vzácných hráčů
  • 1 × výběr dresů do FUT 21 (vyberte si mezi dresy El Chavo, Venice Beach FC, Alive & Kicking a Budoucí hvězdy FUT)
  • Balíček zlatých hráčů

Balíček Vaše vlastní liga do FUT 22 zahrnuje následující:

  • Balíček tří zlatých hráčů z Bundesligy (jeden vzácný) 
  • Balíček tří zlatých hráčů z LaLigy (jeden vzácný) 
  • Balíček tří zlatých hráčů z Ligue 1 (jeden vzácný) 
  • Balíček tří zlatých hráčů z Premier League (jeden vzácný) 
  • Balíček tří zlatých hráčů ze Serie A (jeden vzácný)

Kromě již zmíněných odměn jsme se také dočkali vzhledu Ones to Watch karet a v komentářích na sociálních sítích už můžeme sledovat různé spekulace a vtipné reakce. Nicméně může být červená barva v popisu příspěvku nápovědou na čerstvý přestup Cristiana Ronalda do Manchesteru United? To nám už zodpoví jenom čas.

Zdroj: EA Sports
Štítky: Fifa 21, FIFA 22
Slyšel jsi něco o změnách na profesionální scéně? Tak v tom případě jsem o nich slyšel už dva týdny předtím. V PLAYzone jsem od jara roku 2021 a momentálně mám za sebou něco okolo 450 článků. Kromě žurnalistiky také spravuji sociální sítě, prostě kompletní univerzál.