Přejít k hlavnímu obsahu

Přijď si zahrát o půl míče v hotovosti! CEE Champions dnes nabídne poslední kvalifikaci

13. 9. 2021 | 14:37 Counter-Strike 2 Turnaj
Druhý ročník CEE Champions je v plném proudu. Loni se k cennému kovu propracovali SINNERS Esports, kteří letos chybí, což je ideální šance pro ostatní. Východní Evropa je ideálním vstupem na mezinárodní scénu pro domácí týmy, tak si to nenech ujít i ty, dej dohromady partu kámošů a přijď se porvat o postup do Evropy!
CEE Champions
CEE Champions
Zdroj: oficiální grafika

CEE Champions je soutěž pro týmy z části střední Evropy, celé východní Evropy a Pobaltí. Celkem se jí účastní zástupci 19 států, Česko a Slovensko mají jako společná scéna hned tři sloty v hlavním turnaji. Celá soutěž bude probíhat necelé dva měsíce a zúčastnit se jí může naprosto každý, ve hře je krásných 20 tisíc dolarů.

Kvalifikační cyklus pro naši scénu se skládá ze dvou otevřených a následné uzavřené kvalifikace. Do ní přijali pozvánku týmy Entropiq Prague, eSuba, ENTERPRISE esports a Sampi.Tipsport, první čtyři týmy z otevřené cesty jsme poznali po bojích v pondělí 6. září. Díky tomu už je startovní mírně prořídlé, největší favorité se do druhé kvalifikace se nezapojí, tak si nenech ujít tuhle šanci – protože je pro tebe tou úplně poslední!

Celkově se turnaje o skoro půl milionu korun zúčastní 32 týmů, z nichž už známe první čtyři. Estonskou kvalifikaci opanovaly týmy SC esports a Levadia, Lotyšsko pak budou reprezentovat SACRAMENTO. Hodně se čeká také na jejich pobaltské sousedy, loňský šampion totiž pocházel původem z Litvy. Právě tento fakt také ukazuje, že v turnaji může uspět každý, stačí jen si věřit a nebát se konkurence. Podlehni kouzlo a přijď si zahrát!

Harmonogram CZ/SK kvalifikace CEE Champions:
Pondělí 6. září od 18:00CEE Champions – 1. open kvalifikace
Pondělí 13. září od 18:00CEE Champions – 2. open kvalifikace
21. – 22. září od 17:00CEE Champions – Closed kvalifikace

Turnaj je zorganizován za podpory společností Alza Gaming, HAL3000, CZC.CZ, Datacomp, LYNX a X-diablo.

CEE Champions
CEE Champions
Zdroj: oficiální grafika
Štítky: CEE Champions
Tvoří a pisálkuje na pískovišti jménem PLAYzone.cz už od roku 2011. Zkoušel i jiné pozice, redaktořina a komentování je ale cesta. Přes 10000 článků a bleskovek hovoří za vše. Rád si hraje se slovy, stvořil třeba Zápasovník. Je fanouškem také klasického sportu, ze všeho nejvíc ale miluje jídlo.