Přejít k hlavnímu obsahu

První domácí zápas na mapě Ancient je bohužel zrušen

1. 6. 2021 | 01:01 Counter-Strike 2
Od příchodu Vertiga se v map poolu nic nezměnilo. Hráči často volají po změnách a osvěžení výběru map, což se stalo skutečností před několika týdny. Mapa Ancient se od června začne hrát na světových turnajích i domácí scéně, tak si nenechte ujít úplně první zápas, který v domácích vodách uvidíte!
Pringles Showmatch
Pringles Showmatch
Zdroj: grafika PLAYzone

UPDATE: Zápas se nakonec ruší, zápas o třetí místo byl příliš dlouhý a BO5 finále by začalo příliš pozdě.


V noci ze třetí na čtvrtého května přišel konec operace Broken Fang a s ním i překvapivé rozhodnutí – na turnajích se přestane hrát Train a místo něho uvidíme Ancient. Mapa byla zprvu hodně kritizovaná, že na tohle není připravená, ale právě díky poznatkům z hraní na nejvyšší úrovni se mapa může vyladit nejlépe. Samozřejmě spolu s Valve, které musí zapracovat na stabilitě snímků za sekundu, aby si ji mohl zahrát naprosto každý.

Žádný profesionální zápas se na Ancientu ještě nehrál, premiéru si zažije již za necelý týden na IEM Summer. Také my nejsme pozadu a Ancient bude součástí blížící se AORUS MČR Tour, jejíž první kvalifikace vypuknou o příštím víkendu. Ještě než tohle všechno nastane, tak jsme si pro vás ale připravili možnost užít si nefalšovanou zábavu na nové mapě v rámci Pringles showmatche! 1. Tipsport COOL liga vrcholí, ale mezi zápasem o třetí místo a BO5 grandfinále (tedy zhruba od 16:30) se proti sobě postaví komentátor Jiří 'Bananides' Bananides a analytička Ljudmila 'Miley' Mikitová v roli nehrajících kapitánů. Každý si z desetičlenénho poolu vyber po jednom hráči svoji pětici, vítězný tým se navždy zapíše do historie jako první vítěz Ancientu v historii domácí scény!

O tom, jací hráči se Pringles Showmatche vlastně zúčastní, vás budeme informovat před samotným draftem.

AORUS MČR Tour
AORUS MČR Tour
Zdroj: grafika PLAYzone
Tipsport COOL liga
Tipsport COOL liga
Zdroj: grafika PLAYzone
Tvoří a pisálkuje na pískovišti jménem PLAYzone.cz už od roku 2011. Zkoušel i jiné pozice, redaktořina a komentování je ale cesta. Přes 10000 článků a bleskovek hovoří za vše. Rád si hraje se slovy, stvořil třeba Zápasovník. Je fanouškem také klasického sportu, ze všeho nejvíc ale miluje jídlo.