Přejít k hlavnímu obsahu

První várka OTW je tady! Kdo se do ní dostal?

1. 10. 2021 | 19:44 EA SPORTS FC 24 Update hry
Ones To Watch je tradičně první propagací každého cyklu FIFA Ultimate Team, kdy Electronic Arts dělají speciální živé karty hráčům, kteří v létě přeletěli a uhnízdili se v jiném klubu. V průběhu sezóny se karty vylepšují a také navyšují svou hodnotu.
OTW
OTW
Zdroj: EA Sports

Dlouhou část ligové pauzy v průběhu prázdnin zalepily 2 velké fotbalové šampionáty - EURO 2020 a Copa América. Ač už se jedná o mistrovství Evropy nebo Ameriky, tak pro každého fanouška kopané jsou tyto světové akce nejsvětějšími svátky celého roku. Pro mnoha fotbalistů nastává období, kdy se můžou předvést ve svém národním dresu a třeba si vysloužit nové angažmá. Výraznou stopu zanechali, jakožto vítězi celého ME, Italové, ale co se týče individualit, tak je řeč především o Cristianu Ronaldovi, který válí i ve svém staro-novém klubu Manchesteru United. 

Jednou z největších ság léta byl divoký přestup Jadona Sancha do Manchesteru United. Angličan měl již podepsanou bohatou smlouvu s Borussií Dortmund, avšak gigant z Premier Legue dokázal splatit svůj přestupový cíl podpisovým převratem 73 milionů liber a získal Jadona Sancha do svých řad. Včetně něj se k týmu připojili Cristiano Ronaldo a Raphael Varane. Do anglické ligy se přestěhoval také belgický striker Romelu Lukaku. Ten bude hájit barvy londýnské Chelsea.

První tým z řady OTW (Ones To Watch) obsahuje 11 předmětů s možností upgradu. Předmět hráče OTW se upgraduje v případě, že se daný hráč stane mužem zápasu či se dostane do Týmu týdne (TOTW). Upgrade v celkovém hodnocení +1 získají také, pokud jejich tým dokáže vyhrát alespoň pět ze svých dalších deseti domácích ligových zápasů. 

Nedávno nám EA Sports zveřejnila kompletní jedenáctku hráčů, která se ukáže v prvním týmu edice OTW. Největší rozruch určitě udělala dvojice hráčů Manchesteru United, a to Cristiano Ronaldo a Raphael Varane. Tato dvojice patřila v minulém ročníku FIFY k těm nejvytěžovanějším, což se projevilo i na ceně. Dalším používaným hráčem by mohl být Hakimi, především díky své rychlosti a případného strong linku na některou hvězdu Paris Saint-Germain. Svou rychlostí ovšem určitě nezaujme italský středopolař Locatelli.

OTW Tým 1
OTW Tým 1
Zdroj: EA Sports

Včetně této jedenáctky, jež od dnešních 19:00 najdeme v balíčcích, nás čekají speciální karty OTW také v Objectives, kde se můžeme těšit například na mladého Francouze Eduarda Camavingu. Na hráče s Ultimátní edicí FIFY 22, bude čekat od 19:00 neobchodovatelný balíček OTW, kde můžou získat svého oblíbence v novém dresu. 

Štítky: FIFA 22, OTW