Přejít k hlavnímu obsahu

PSL liga pokračuje 5. kolem s 2 českými hráči

17. 5. 2021 | 17:18 PUBG: Battlegrounds
Po týdnu zde máme opět další, již 5. kolo finské PUBG ligy, kde nechybí ani domácí zástupci. Nejlepších 32 týmů poměří síly, jelikož prize pool 15 000 EUR už je blízko.
PUBG Suomi League
PUBG Suomi League
Zdroj: logo soutěže

Minulý týden jsme vás informovali o postupu Miloslava „Pixel1k“ Feika a Filipa „Klimson“ Klimeše do 5. kola fisnké PUBG ligy. K 24 týmům, které postoupily ze 4. kola, se přidalo 8 pozvaných týmů. Na programu je 6 her, přičemž nejlepších 8 týmů z každé skupiny postoupí do upper bracketu, ze kterého je to už jen 6 her do samotného finále. 9. - 12. tým sestupuje do lower bracketu, kde je doplní 8 týmů, které se nedokáží kvalifikovat z upper bracketu do finále. S turnajem se nakonec rozloučí týmy na 13. - 16. pozici.

Dnes od 18:00 nastoupí ke svým zápasům Klimsonův tým mForce. Je šance, že v akci uvidíme i 5. hráče mForce Adama „Duff“ Sýkoru. Ve skupině poměří své síly s týmy jako Natus Vincere, FaZe Clan nebo ENCE. Zítra ve stejném čase nastoupí i Pixel1kův tým WWCD BAD FORMAT, který ve své skupině narazí na týmy Virtus.pro, Team Liquid nebo například HEROIC. Celým turnajem bude provázet oficiální twitch kanál Elisa Esports.

Velký kluk milující Esport.... Jo a taky jídlo!