Přejít k hlavnímu obsahu

Rekkles se stává prvním hráčem v historii LEC, který dosáhl hranice 2000 killů!

11. 7. 2021 | 13:14 League of Legends
Už dostatečně bohatá kariéra Martina “Rekkles” Larssona dostává další vylepšení. Během včerejšího zápasu proti Rogue dosáhl na metu 2000 killů v historii LEC a nadále tak pokračuje ve své cestě za titulem nejlepšího hráče západního světa, co se týká historie League of Legends. Dokáže mu tento milník dodat dostatek sebevědomí a vytáhne G2 zpátky na vrchol?
Rekkles je opravdu k nezastavení!
Rekkles je opravdu k nezastavení!
Zdroj: Riot Games

Rekklesovi je pouhých 24 let, ale přesto to vypadá, že je nyní na vrcholu své kariéry. Dalším milníkem se stalo překonání hranice 2000 killů v LEC. I nadále si tak udržuje titul nejlepšího evropského AD Carry v historii League of Legends, ale na paty už mu ovšem začíná šlapat nová generace jako například Carzzy, Hans Sama (ten už nějakou tu dobu v LEC je, ale až s příchodem do Rogue se konečně našel) a Patrik.

K překonání této magické hranice 2000 killů došlo během zápasu G2 Esports a Rogue. Navíc jak jinak než s ikonickou Tristanou, se kterou má Rekkles v LEC skóre 27 výher a pouhých 11 proher. G2 Esports jsou na tom v této sezóně hodně špatně, ale proti Rogue umí, a i tentokrát dokázali, zvítězit. Už od začátku hry naprosto pohodlně ovládali tempo hry a nedali svým protivníkům jakoukoliv šanci na odpověď.

Rekkles má zároveň velice hezkou paletu svých Pentakillů, dokáže ještě nějaký přidat v G2 Esports

Štítky: G2 Esports, Rekkles, LEC
Slyšel jsi něco o změnách na profesionální scéně? Tak v tom případě jsem o nich slyšel už dva týdny předtím. V PLAYzone jsem od jara roku 2021 a momentálně mám za sebou něco okolo 450 článků. Kromě žurnalistiky také spravuji sociální sítě, prostě kompletní univerzál.