Přejít k hlavnímu obsahu

Sampi.Tipsport vypadávají z REPUBLEAGUE TIPOS bohužel bez výhry jediné mapy

28. 9. 2021 | 14:10 Counter-Strike 2 Reportáž
Druhá sezóna REPUBLEAGUE TIPOS začíná svoji druhou skupinu. Po neúspěchu eSuby jde tentokrát do akce sestava Sampi.Tipsport, kterou doprovází ruská smečka Entropiqu. O postup jistě budou bojovat turečtí hráči Eternal Fire, zatímco spolu se Sampi jsou spíše za outsidery hráči týmu DREAM.
REPUBLEAGUE
REPUBLEAGUE
Zdroj: sociální sítě soutěže

Úvodní skupina A byla pohromou pro eSubu, protože los byl neúprosný, stejně jako samotní soupeři. Příjemný je alespoň fakt, že se blogg1sovi a spol. podařilo urvat mapu proti známé australské sestavě EXTREMUM. Pokračování skupinové fáze ale snad vyčaruje domácím fanouškům mnohem více úsměvů na tvářích.

Jako druzí se do ligy zapojí hráči Sampi.Tipsport, na které čeká papírově o něco hratelnější skupina. Do ní sice vstoupí zápasem proti nejvýše nasazenému týmu skupin, ruské sestavě české organizace Entropiq, ale pokud se chtějí poprat o postup, tak zápasy se zbylými dvěma týmy mohou být cestou do případného play-off.

AOC MČR Tour
AOC MČR Tour
Zdroj: grafika PLAYzone

Druhým největším kandidátem na postup je turecká sestava Eternal Fire, jejíž výkony jsou ale zatím jako na houpačce. Statut supertýmu je jí přišíván převážně na papíře, na serveru to zatím není ono. Pokud se Sampi předvedou v nejlepší formě, tak Turkům v čele s Xantaresem mohou zatopit. Totéž se dá říci o posledním týmu do party, ukrajinské sestavě DREAM Gaming. Ta ale prošla těžkou kvalifikací, podceňovat se také nemůže.

REPUBLEAGUE TIPOS S2: skupina B
  Rusko Entropiq2      
 Pondělí 16:00   Rusko Entropiq2   
  Slovensko Sampi.Tipsport0      
    Úterý 16:00   Rusko Entropiq 
  Turecko Eternal Fire2      
 Pondělí 19:00   Turecko Eternal Fire0   
  Ukrajina DREAM0      
         
     Turecko Eternal Fire2   
  Slovensko Sampi.Tipsport0 Úterý 19:00   Turecko Eternal Fire 
 Úterý 13:00   Ukrajina DREAM0   
  Ukrajina DREAM2      
Tvoří a pisálkuje na pískovišti jménem PLAYzone.cz už od roku 2011. Zkoušel i jiné pozice, redaktořina a komentování je ale cesta. Přes 10000 článků a bleskovek hovoří za vše. Rád si hraje se slovy, stvořil třeba Zápasovník. Je fanouškem také klasického sportu, ze všeho nejvíc ale miluje jídlo.