Přejít k hlavnímu obsahu

S novou FIFOU přichází i COOL Liga, která odstartuje již za dva týdny!

Nová FIFA a s ní i nová COOL Liga! Zatímco si hráči budují své týmy, my pro vás znovu připravujeme Logitech FIFA COOL Ligu, která bude zase o poznání peprnější než ta předešlá. Včetně hlavní ligové soutěže se můžete těšit také na velmi atraktivní Big Shock! FIFA COOL Pohár, plno rozhovorů a celkově nabitý program.
S novou FIFOU přichází i COOL Liga, která odstartuje již za dva týdny!
S novou FIFOU přichází i COOL Liga, která odstartuje již za dva týdny!
Zdroj: PLAYzone

FIFA 22 je s námi teprve týden, ovšem i za sedm dní se ve FIFA Ultimate Team dají udělat velké divy. O tom ví své především profíci, kteří již před vydáním samotné hry točili FIFA Pointy na obyčejných balíčcích a snažili se vydělávat. Aktuálně má řada českých hráčů týmy v hodnotě několika miliónů, někdy i desítek miliónů. Ač se to zdá být extrémní, tak je to vskutku potřeba, jelikož by jednoduše neudrželi krok s ostatními.

Jako každoročně je problém s přestupovým trhem, kde je laťka cen slabších karet nastavena velmi nízko, a to nejen těch slabších. Ku příkladu Moussa Sissoko se na začátku FIFY 21 odíral o hranici 40K a pěticiferné číslo mu vydrželo ještě několik měsíců. Dnes má Sissoko skoro obdobnou kartu a stojí pouhých 800 mincí. Těžko říct, co stojí za úpadkem přestupového trhu, ale EA Sports by se měli nad tímto problémem do dalších ročníků vážně zamyslet, protože to má velký dopad na hráče a jejich potěšení ze hry.

Zbrusu nová Logitech COOL Liga s pořadovým číslem 4 má na programu již tradiční ligu a také nebude chybět otevřený pohár, jenž nám minulou sezónu přinesl úchvatné překvapení. Hlavní náplní celého eventu bude především liga s pravidly z minulého ročníku. Liga vypukne přesně 23.10., a to i s pár novinkami. Rozšířili jsme lineup na 24 hráčů, při čemž kompletní sestavu vám představíme v nejbližší době. Co jsme zachovali, tak je GSL formát, který bude provázet skupinové boje. V samotném play-off bude o 50 000 Kč bojovat celkem osm finalistů, přičemž finanční odměna bude kromě medailistů čekat i na držitele bramborové pozice.  

FIFA 22
FIFA 22
Foto: EA Sports

Asi patnáct dní po odehrání COOL Ligy, tedy někdy na začátku prosince, se můžete těšit na Big Shock! COOL Pohár s pořádnou nadílkou zábavy a překvapení. O tom jste se jistě přesvědčili o prázdninách, kdy si do finále nakráčel muž v černém a odnesl si peněžitou výhru 20 000 Kč jakoby nic. I tento pohár bude spadat do sekce otevřených, tudíž budete mít možnost se přihlásit a ukázat na streamu se svým ultimátním týmem. Stejně jako minulý rok zůstává prize pool pro Big Shock! FIFA COOL Pohár stejně zajímavý. Celkový prize pool činí 40 000 Kč, o který se podělí finalisté a semifinalisté.

Celá tato událost bude mít velké kouzlo, a to především díky tomu, že je začátek nového vydání a hráči si stále zvykají na nové prostředí a učí se, co a jak funguje. Zkrátka každý začíná s čistým štítem a je potřeba si své místo na výsluní znovu vydobýt.

Štítky: FIFA COOL liga