Přejít k hlavnímu obsahu

Samsung Midseason turnaj zná své složení. Kdo bude bojovat o postup na MČR?

21. 6. 2021 | 22:11 Brawl Stars
Otevřená kvalifikace je za námi, kompletní podoba startovní listiny Samsung Midseason turnaje je známá. Jak vypadá? A jaký z šestnácti zúčastněných týmů je nejžhavějším kandidátem na zisk zlata?
Samsung Midseason turnaj
Samsung Midseason turnaj
Zdroj: PLAYzone

Zodpovědět otázku ze závěru perexu lze velmi jednoduše – absolutně největším favoritem turnaje jsou borci ze Sampi.Tipsport. Cokoliv jiného než výhra, by pro úřadující mistry ČR, kteří svoji dominanci předváděli i v dosavadním průběhu letošní sezóny, bylo zkrátka zklamáním. Více než kdy jindy je ale možné, že to zklamání přijde. Jak už jsme si rozebrali se skerim při představování osmičky pozvaných, pozice Sampi poslední dobou totiž není ani zdaleka tak pevná, jako tomu bývalo.

Nejnebezpečnějšími konkurenty jsou pro ně pravděpodobně eKoVy a Pepis.Shop, tedy týmy, jež v průběžném MČR bodování zaujímají druhou a třetí pozici. Právě tato trojice týmů má v porovnání se zbytkem startovního pole šanci na výhru o poznání větší, to však neznamená, že by to zbytek mohl rovnou vzdát. Potenciál promluvit do boje o titul rozhodně mají všechny pozvané celky, ať už jde o Inside Games, Overkill, Fadee, SaWeKoMu či Enterprise. A podobně se to má i s osmičkou kvalifikovaných.

Účastníci Samsung Midseason Turnaje
Účastníci Samsung Midseason Turnaje
Zdroj: PLAYzone

Třeba od takových Gifted.uRage, Sprout Boly nebo Mystic Black lze v klidu očekávat postup do play-off, odkud to už k alespoň medailovým pozicím není vůbec daleko. A odepsat hned z fleku nelze ani Kypsilóndy, Mystic Purple, Infactus Gaming, Beleaders a GLORE. Od Midseason turnaje lze jednoduše očekávat zajímavou a vyrovnanou řežbu, i když je velice pravděpodobné, že pár týmů bude mít převahu.

Právě díky tomu se nám ale na druhou stranu může dostat zajímavých příběhů a překvapivých momentů. Těch se dost možná dočkáme už v pátek od šesti večer, kdy Samsung MS turnaj startuje. A jestli ne, užít si je případně za doprovodu Ogyho, skeriho a Lexinky budeme moct určitě alespoň v sobotu, kdy se začíná již ve dvě odpoledne.

Štítky: Samsung, MČR mobile
miluju videohry a hlavně ligu legend