Přejít k hlavnímu obsahu

SINNERS vítězí ve finále nad NDGU eSports a postupují na MČR!

22. 8. 2021 | 19:51 League of Legends
Celý měsíc kvalifikací vedl k tomuto momentu. Poslední den druhé zastávky Guseppe MČR Tour je za námi a ze čtveřice týmů eSuba Academy, NDGU eSports, SINNERS a BRUTE nakonec nejlépe vycházejí podle očekávání SINNERS. Za celý turnaj neprohráli ani jednu mapu a tím pádem si odnášejí hlavní cenu - přímý postup na MČR, které se odehraje na podzim tohoto roku.
Kdo postoupí na MČR?
Kdo postoupí na MČR?
Zdroj: mcrpc.cz

Jak lépe si užít nedělní odpoledne, než ve společnosti League of Legends. Od toho tady jsme my a naše finále druhé zastávky Guseppe MČR Tour, kde se včera ze základních skupin kvalifikovaly čtyři poslední týmy. Ty se dnes utkají o solidní počet bodů do celkového hodnocení a samozřejmě o tu hlavní cenu, kterou je přímý postup na MČR. Nejlépe po prvním dni vypadají SINNERS, ale už jsme zažili v LoLku šílenější věci, než že někdo porazil nějakého z favoritů turnaje. Dokáže to dnes někdo? Pokud se nebudete moct zastavit na stream, tak tato coverage je pro vás skvělou volbou, jak se živě dozvědět všechny podstatné informace.

Play-off finále Guseppe MČR Tour
 SINNERS2      
     SINNERS2   
 eSuba Academy0      
        SINNERS 
 BRUTE1      
     NDGU eSports0   
 NDGU eSports2      

Dnešní harmonogram:

Neděle 12:00 - 15:00 BO3 - 1. semifinále
Neděle 15:30 - 18:30 BO3 - 2. semifinále
Neděle 19:00 - 23:00 BO3 - Finále

Začátek play-off

Přejeme vám hezké nedělní poledne ve společnosti finále Guseppe MČR Tour. Začneme duelem SINNERS proti eSuba Academy, kterým nám určí prvního finalistu. Zvládnou SINNERS potvrdit roli favorita, nebo hráči modré krve najdou nějaké chyby a potrestají je? 

Bohužel eSuba Academy nedokáže být rovnocenným soupeřem pro SINNERS a ti skvěle ovládají první hru. Individuální výkony jsou na naprosto jiné úrovni a dá se asi říct, že SINNERS naplňují očekávání hlavního favorita celého turnaje. Ovšem doufáme v to nejkvalitnější a nejnapínavější LoLko, takže zvládne eSuba ještě otočit nepříznivý stav série a potrápí své protivníky?

  • SINNERS 1:0 eSuba Academy

Prvním finalistou druhé zastávky se stávají SINNERS po těsné výhře v druhé hře nad eSuba Academy. Hráči modré krve tentokrát předvedli statečný výkon a dokázali se v některých momentech hry dostat dokonce do vedení, ale bohužel to nakonec na vyrovnání série nestačilo. Přesto se ukázali ve skvělém světle a speciálně bot linka Strode a Smarty mají na svůj věk dobrý potenciál. Nyní nás po krátké pauze čeká duel NDGU eSports proti BRUTE. Který z těchto týmů vyzve SINNERS ve finále?

  • SINNERS 2:0 eSuba Academy

Vedení ve druhém semifinále se ujímá tým NDGU eSports, kteří naprosto rozebrali v první hře BRUTE. Zatím pro ně fungovalo naprosto vše a nevypadá to, že by se dokázali BRUTE nějak oklepat, pokud nepřijdou s něčím hodně kreativním. Ovšem i eSuba Academy se ve druhé hře probudila proti SINNERS a tím pádem je zde stále nějaká naděje na těsný zápas. Dokáží BRUTE vyrovnat sérii?

  • NDGU eSports 1:0 BRUTE

BRUTE udržují své naděje naživu! Po naprosto šílené hře zvládají vyrovnat skóre série na 1:1 a o druhém finalistovi bude muset rozhodnout až třetí poslední hra. Kdo si pro sebe dokáže urvat tu čest utkat se proti SINNERS? Po krátké pauze se to dozvíme!

  • NDGU eSports 1:1 BRUTE

Druhým finalistou se po těžké bitvě stává tým NDGU eSports, kteří zvládli otočit relativně nepříjemný průběh poslední hry a nyní dostanou ten "luxus" v podobě finálového zápasu proti SINNERS. Zvládnou urvat alespoň jednu mapu proti jednomu z nejlepších českých týmů, nebo uvidíme další krutou sérii, kterou ovládnou bez problému SINNERS?

  • NDGU eSports 2:1 BRUTE

První výhru v sérii si připisuje na svém konto tým SINNERS, kteří nedali žádnou šanci svým protivníkům z NDGU eSports. Speciálně midař Ordno se svým Sylasem dominoval a posílá jednoznačný vzkaz z první výhry - SINNERS si jdou pro výhru. Zvládnou ještě NDGU otočit sérii, nebo nás čeká opravdu krátké finále?

  • SINNERS 1:0 NDGU eSports

SINNERS postupují na MČR! V poslední hře si zvládli v naprostém chaosu poradit s NDGU eSports a jenom potvrzují roli favorita celého turnaje. Bohužel nikdo nenalezl recept na to jak je porazit a nejblíže se dostala eSuba Academy ve druhé hře série. Před poslední zastávkou Guseppe MČR Tour jsou tím pádem z cesty pryč ty dva nejlepší české týmy, takže příště opravdu bude pole naprosto vyrovnané pro všechny a možná se dočkáme většího překvapení. Od nás je to už všechno a budeme se na vás těšit ve třetí a poslední zastávce Guseppe MČR Tour.

Štítky: Guseppe, MČR
Slyšel jsi něco o změnách na profesionální scéně? Tak v tom případě jsem o nich slyšel už dva týdny předtím. V PLAYzone jsem od jara roku 2021 a momentálně mám za sebou něco okolo 450 článků. Kromě žurnalistiky také spravuji sociální sítě, prostě kompletní univerzál.