Přejít k hlavnímu obsahu

Sleduj pravidelně naše streamy a můžeš si odnést nový herní trůn od značky DEV1S

8. 9. 2021 | 13:44 Twitch.tv PLAYzone
Herní značka Ivana "Dev1" Lazarova v nejbližších dnech spustí prodej svých nových křesel pro hráče, vy ale DEV1S Luxury Crema můžete získat i jinou cestou! Stačí jen pravidelně zavítat na náš Twitch, sbírat body alias Huhýky a křeslo může být jednou vaše.
DEV1S / Twitch
DEV1S / Twitch
Zdroj: grafika PLAYzone

Před měsícem jsme v rámci uprav našich Twitch kanálů představili novinku jménem Huhýci. Do této doby jste s věrnostními body na kanálech PLAYzoneCZ a PLAYzoneUP mohli maximálně tak sázet na výsledky zápasů, nyní už ale máte příležitost si vaše poctivě nasbírané a navyhrávané body také odnést jednu z odměn. Součástí původní nabídky je spousta věcných odměn, teď však přidáváme ještě jednu ultimátnější.

Pokud trávíte na našich streamech spoustu času a daří se vám tipovat správné vítěze zápasů nebo jednotlivých map, tohle je něco pro vás. Exkluzivně na našich Twitch kanálech si totiž budete moci vyzvednout nejdražší cenu ze všech dostupných, herní křeslo DEV1S Luxury Crema, které v tuto chvíli ještě není ani oficiálně v prodeji. Pohodlnější trůn pro pravé hráče na domácím trhu nenajdeš, to ti můžeme s Dev1m garantovat.

Věříme, že speciální odměna v rámci nového systému sbírání bodů alias Huhýků u nás na kanále vás ještě častěji přivábí na naše přenosy. Vysílací program se snažíme stále rozšiřovat různými novinkami, ESL Pro League je toho důkazem. Pouhým sledováním lze získat v průměru 220 bodů za hodinu, ti nejpoctivější sběratelé si ale vydělají nejvíce samozřejmě sázkami. Zapoj se i ty a křeslo za 3 miliony bodů může být tvoje!

Štítky: DEV1S
Tvoří a pisálkuje na pískovišti jménem PLAYzone.cz už od roku 2011. Zkoušel i jiné pozice, redaktořina a komentování je ale cesta. Přes 10000 článků a bleskovek hovoří za vše. Rád si hraje se slovy, stvořil třeba Zápasovník. Je fanouškem také klasického sportu, ze všeho nejvíc ale miluje jídlo.