Přejít k hlavnímu obsahu

capseN definitivně končí v Entropiq a zkusí hrát s Dynamem Eclot! Premiéru si zažije už dnes

20. 9. 2021 | 09:44 Counter-Strike 2 Spekulace
Těm, kdo věřili, že by se capseN mohl někdy v budoucnu vrátit zpátky do hlavní sestavy Entropiq Prague, zhasla naděje. Dvaadvacetiletý sniper požádal organizaci o přerušení kontraktu a je volným hráčem, jak o tom informoval na svých sociálních sítí. Ještě včera bychom se zeptali, jestli někdo dokáže toto horké zboží ulovit, ale dnes už je vše o něco světlejší.
Lukáš "capseN" Koláčný
Lukáš "capseN" Koláčný
Zdroj: Entropiq

Jméno Lukáše "capseN" Koláčného bylo na začátku září nadměrně skloňované, a to samozřejmě kvůli tomu, že byl na konci prázdnin posazen na lavičku v týmu Entropiq Prague. Tento radikální krok rozdělil scénu na dva tábory, někdo tento krok považuje za špatný, poněvadž capseN byl shledáván za jednoho z tahounů svého celku, někdo zase změně a příchodu Simona "KWERTZZ" Horáka dává šanci a věří, že se Entropiq Prague postupem času vyšvihnou výš.

Každopádně bench českého snipera je prostě holý fakt, kterému nemůžeme poroučet a na kterém se v útrobách celku zřejmě jednoznačně rozhodlo. Spousta lidí i přesto ale stále a oprávněně věřila, že by se dvaadvacetiletý hráč mohl do týmu vrátit, avšak dnes 19. září vydala organizace prohlášení, že Lukáš "capseN" Koláčný už nadále není součástí jejich barev. Sám hráč toto vyjádření na svých oficiálních sítí ještě upřesnil, dodal totiž, že o ukončení smlouvy požádal on sám.

Po posazení na lavičku oblíbený sniper nepřestával hrát, což dokazuje hned 72 nahraných her na platformě FACEIT za šestnáct dní, takže o nějaké ztrátě formy tu určitě není řeč. Není proto divu, že by po něm s plnou vervou šáhla spousta domácích celků. Nejzajímavěji ale vypadala možnost se připojit k týmu Dynamo Eclot, lepší tým s ambicemi by capseN pro zbytek letošní sezóny asi nenašel. Právě tento celek má totiž místo poté, co se před play-off 1. Tipsport COOL ligy rozloučil se svým primárním odstřelovačem Michaelem "boby" Mečlem, jemuž končila zkušení doba. „Boby si přehodnotil své životní priority a po konci jeho tryoutu, jsme společně došli k závěru, že nás nebude nadále reprezentovat,“ ozvalo se dnes dopoledne na sociálních sítích DNE.

Možnost ulovit capseNa se zdála být skoro až dokonalá, proto není divu, že si obě strany plácly poté, co byl hráč definitivně propuštěn z organizace Entropiq. O víkendu s týmem jako host střílel Tomáš "Mix" Bilík, ale od dnešního dne na zkoušku přichází právě capseN. Je škoda, že tento tah se neuskutečnil před víkendem, ale pokud se 22letý sniper opravdu DNE upíše, půjde o velkou posilu. Svoji ostrou premiéru si navíc odbude už dneska, kdy startuje play-off Y-Games PRO Series. Prvním soupeřem Dynama Eclot bude tým B8.

Aktuální složení Dynamo Eclot:

 Česká republika Filip 'K1-FiDa' Dvořák
 Slovensko Adam 'ZEDc' Bartko
 Česká republika Vít 'nbqq' Pohlot
 Česká republika Vojtěch 'Valencio' Mydlář
 Česká republika Lukáš 'capseN' Koláčný – na zkoušce

 Česká republika Jakub 'bfull' Kokoška – trenér

Na portále PLAYzone jsem redaktorem od března roku 2021. Věnuji se v drtivé většině hře Counter Strike: Global Offensive.