Přejít k hlavnímu obsahu

Už máš svoji vstupenku na Vodafone MČR v PC hrách a Samsung MČR v mobilních hrách?

Dlouho očekávaný moment je konečně tady! Někteří jste se už začali obávat, jestli se Vodafone MČR v počítačových hrách a Samsung MČR v mobilních hrách vůbec skutečně v Brně uskuteční, když ještě není spuštěný prodej vstupenek, se začátkem listopadu už ale mohou jít všechny pochybnosti stranou. Vidíme se v Brně?!
Prodej lístků
Prodej lístků
Zdroj: PLAYzone

Loňský rok byl na offline akce opravdu chudý, letos se ale pomalu dostává všechno do správných kolejí. Po roční pauze opět míří svátek českého esportu na Brněnské výstaviště, kde se v rámci festivalu Life! odehraje před živým publikem finále tří her v rámci Vodafone MČR v počítačových hrách a Samsung MČR v mobilních hrách.

Jak už bývá zvykem z dřívějších let, vstupenky jsou v prodeji online a dostupných je hned několik kategorií o různém počtu dní. Jelikož Vodafone MČR v CS:GO poprvé v historii startuje už ve středu 24. listopadu, tak je možné zakoupit vstupenky na jeden den, na víkend od pátku do neděle i na celé konání pětidenní akce.

Prodej vstupenek byl spuštěn na stránkách mcrpc.cz a následoval jej také prodej na mcrmobil.cz. Nutné je však zmínit, že jakákoliv a kdekoliv zakoupená varianta vstupenky vás vždy oprávní ke vstupu na celý festival Life!

Prodej vstupenek na MČR 2021
Prodej vstupenek na MČR 2021
Foto: PLAYzone

Jako první pro vás máme základní variantu s názvem Classic, která nabízí jen samotný vstup na celé výstaviště na jeden konkrétní den. Nic víc, nic míň. Všechny dny, s výjimkou soboty, vás vyjdou na základní cenu 180 Kč.

Classic
Classic
Zdroj: MČR web

Pokud jedete do Brna za parádním zážitkem, tak tu pro vás máme variantu Premium. Tahle varianta vstupenky je dostupná ve variantách na jeden, tři a pět dní, podle čehož se odvíjí také počty některých odměn. Jestli plánujete vyrazit na Vodafone MČR v počítačových hrách nebo Samsung MČR v mobilních hrách na více dní, tuhle verzi v případě více dní hezky využijete, a ještě za dostupnou cenu budete mít přednostní vstup k občerstvení, šanci vyhrát v tombole, energetický nápoj Rockstar na každý den i exkluzivní status, který vám garantuje klíčenka na krk. Prémiový vstup na MČR vás podle počtu dní vyjde na částku od 349 do 899 Kč.

Premium
Premium
Zdroj: MČR web

Že si přejete ještě něco navíc, abyste si nejočekávanější akci roku užili v plné parádě a jako nikdo jiný? Tak to tu pro vás ještě něco máme! Balíček VIP je sice nejdražší, ale také nejvíce stojí za to! Status velmi důležité osoby vedle výše zmíněných prémiových odměn přináší také stylový kousek do vašeho šatníku, jak jste z předchozích let zvyklý. Také v letošním roce přinášíme novou kolekci, která oslavuje desátý ročník Vodafone MČR ve hře Counter-Strike: Global Offensive. Kdo si objedná třídenní VIP za 1 499 Kč, obdrží mikinu. Kdo preferuje pětidenní návštěvu, ten se za 1 999 Kč může těšit na mikinu i tričko najednou. K tomu všemu si navíc ještě užijete tubu chipsů Pringles, získáte 10% slevu na PLAYzone shop a VIP status obdržíte také přímo u nás na Twitchi.

VIP
VIP
Zdroj: grafika PLAYzone

Závěrem tu máme také informaci pro média. Spolu se startem prodeje lístků jsme spustili také možnost akreditace, kterou naleznete na této stránce. Zástupce médií na akci vždy rádi uvidíme, proto jsme opět zařadili tuto možnost, tak jako to bylo v předchozích letech. Na zmíněné stránce stačí upřesnit médium a vaši pozici. Pozor, akreditace nejsou určeny pro žádné zástupce účastnících se týmů, kteří se registrují přímo s týmem!

Tvoří a pisálkuje na pískovišti jménem PLAYzone.cz už od roku 2011. Zkoušel i jiné pozice, redaktořina a komentování je ale cesta. Přes 10000 článků a bleskovek hovoří za vše. Rád si hraje se slovy, stvořil třeba Zápasovník. Je fanouškem také klasického sportu, ze všeho nejvíc ale miluje jídlo.