Přejít k hlavnímu obsahu

Streameři přišli na zajímavý trik, jak zaujmout diváky

15. 10. 2021 | 08:50 Twitch.tv Twitch
Twitch je pravděpodobně jednou z platforem, která nabízí největší konkurenci. Online jsou každou hodinu tisíce lidí a záleží na dost věcech, které diváka hned na první pohled zaujmou. Ať už se jedná o streamera co hraje hry, jen si povídá, nebo třeba dělá streamy z vířivky. Právě jedna z Hot Tub streamerek, Amouranth, přišla s poměrně zajímavým a i fungujícím, nápadem, jak potenciální diváky zaujmout.
Amouranth
Amouranth
Zdroj: Twitch/Amouranth

O hot tub streamerkách se nemluví zrovna v dobrém. Zářným příkladem je kontroverzní tvůrkyně s přezdívkou Amouranth, která se krom vysílání z vířivky specializuje i na ASMR, vystavování svých předností a občas i na hraní. Přesto, že se jedná o jednu z nejsledovanějších na Twitchi, stojí proti ní spousta konkurence. Proto tak přišla na poměrně chytrý nápad, který jí dokáže přinést další pozornost mezi seznamem streamerů. Jako profilový obrázek si totiž nastaví kruhový výřez ohraničený zelenou barvou, který přiláká oko diváka.

Křišťálová lupa
Křišťálová lupa
Zdroj: grafika PLAYzone

Krom Amouranth tento krok učinila také Pokimane a další. Zatímco si někteří diváci mysleli, že se jedná o novinku ze strany Twitche, podobnou, jako nabízí Instagram při nových příbězích, streameři na tom jistě profitují. Nefrčí ale jen zelená. Další z ASMR streamerek, xoAeriel, se rozhodla pro kombinaci zelené a růžové, pro ještě větší přitáhnutí pozornosti.

Přesto, že nemáme žádné statistiky o tom, jestli změna profilové fotky na takhle upozorňující pomáhá, řekli bychom, že ano. Přece jen, každá změna je vítaná a je zajímavé sledovat, jak se trendu chytli malí i velcí streameři.

Někdo se rozhodne pro zeleno-růžový kruh
Někdo se rozhodne pro zeleno-růžový kruh
Zdroj: Twitch/xoAeriel
Zdroj: dexerto.com
Od léta 2021 redaktorem PLAYzone. Věnuji se hlavně Battle royale hře Call of Duty:Warzone a YouTube obsahu na internetu.