Přejít k hlavnímu obsahu

Streamerka Amouranth odhalila, kolik si měsíčně vydělá a jakým způsobem

25. 8. 2021 | 08:00 Twitch.tv
Streamerka Amouranth prozradila, že díky různým platformám si každý měsíc přijde na cca 1,3 milionu dolarů (tedy přes 28 milionů korun). Ačkoliv ji sledují více než 4 miliony fanoušků, Twitch není platformou, která jí vynáší nejvíce.
Amouranth
Amouranth
Zdroj: Twitter Amouranth

Mnoho internetových hvězd sice dominuje na jedné platformě, zároveň ale působí na řadě dalších. Kaitlyn „Amouranth“ Siragusa je jednou z nich. Známou se stala především svými IRL Twitch streamy. Pro některé představuje poněkud kontroverzní osobu, neboť často pokouší hranice zavedených pravidel jako např. v případě hot tub či ASMR streamů. 

I kvůli těmto pokusům byl v minulosti její kanál demonetizován, v důsledku čehož přišla o část svých příjmů. Naštěstí pro streamerku to nebyl zase takový problém, ačkoliv částka, o niž přišla, byla pravděpodobně značná. V minulosti Amouranth prozradila, že jenom její OnlyFans účet jí vynáší přes milion dolarů měsíčně, když pomineme řadu dalších platforem, nemusíme se bát, že by Amouranth byla bez peněz. 

O svých příjmech se nyní rozpovídala znovu pro investtalk. OnlyFans je stále hlavním zdrojem jejích příjmů, částka pod milion dolarů neklesla. Působivá jsou ovšem i další čísla. Patreon streamerce dává 189 tisíc dolarů, Fansly pak dalších 17 tisíc dolarů. Díky Instagramu si přijde na 10 až 25 tisíc měsíčně. Platformy Twitch, TikTok a YouTube jí dohromady přidávají 133 tisíc dolarů. Nesmíme zapomenout ani na její Twitter, který Amouranth vynáší mezi 5 až 15 tisíci dolary.

Streamerka tedy Twitch na to, aby si „vydělala na chleba“ nutně nepotřebuje, nicméně jí z něj plyne také pěkná částka. Musíme nicméně poznamenat, že OnlyFans chystá změny a od října hodlá zakázat veškerý obsah se „sexuálně-explicitní tematikou“. Amouranth tak možná čekají změny.

Zdroj: dexerto.com
Štítky: Amouranth