Přejít k hlavnímu obsahu

Turnaj ESPORTIC MASTERS tentokrát v Martine

10. 6. 2019 | 09:13 Clash Royale Counter-Strike 2
Už 20. července přivítá slovenské město Martin další ročník turnaje ESPORTIC MASTERS. Opět nás čekají boje v CS:GO a Clash Royale, stejně jako spousta doprovodného programu.
ESPORTIC MASTERS
ESPORTIC MASTERS

Třetí červencová sobota bude patřit dalšímu turnaji ze série ESPORTIC s označením ONHOST ESPORTIC MASTERS, který se tentokrát uskuteční na severovýchodě Slovenska, na Městském úřadě v Martine. Co nás na této akci čeká?

Hlavní program samozřejmě tvoří esport turnaj, který se opět uskuteční ve dvou hrách. Těmi jsou opět Counter-Strike: Global Offensive a Clash Royale. Celkem se turnajů může zúčastnit až 16 týmů v CS:GO a 8 až 16 hráčů v mobilním Clash Royale. Hráči nebudou ochuzeni ani o hodnotné výhry, například poháry, věcné ceny od sponzorů, ale co je hlavní, tak také prize pool ve výši 250 eur.

Na diváky i hráče čeká také bohatý doprovodný program. Organizátoři si totiž připravili například program s youtubery, ale i prezentace nebo přednášky. Největším lákadlem však bude promítání dokumentu Hráč, který sleduje život profesionálního hráče CS:GO Martina "STYKO" Styka. Tento film byl zatím kromě filmových festivalů k vidění pouze na MČR v počítačových hrách a Y-GAMES, teď budou mít fanoušci možnost vidět film i na ESPORTIC MASTERS.

Prodej vstupenek již běží na webu turnaje. Hráči Clash Royale zaplatí 8 eur, pro CS:GO týmy začíná cena na 50 eurech pro tým. Vstupenky pro diváky budou k dispozici na místě. 

Všechny důležité informace naleznete na webu nebo na FB události.

Štítky: Esportic
Student žurnalistiky a filmových věd, milovník CS:GO, majitel společné fotky s Hide the Pain Haroldem.