Přejít k hlavnímu obsahu

Twitch zlevňuje! Předplatné nyní bude stát o 1 euro méně

7. 8. 2021 | 12:50 Twitch.tv
Práce streamera je mnohdy nejistá práce. Vše záleží na spoustě okolností, nejvíce ale na donatech a subech. Zatímco dary jsou libovolné, ceny předplatného jsou pevně dané a mění se jen zřídka. A takový den právě nadešel. Twitch totiž mění ceny subů z pěti eur na čtyři.
Twitch
Twitch
Zdroj: Twitch

To, že si pravidelné odebírání nemůže dovolit každý, si vedení Twitche moc dobře uvědomuje. Jednou za čas tak uspořádá speciální akce – třeba každoroční Subtember – a občas hýbe s cenou jednotlivých předplatných. Chamtivou ruku z peněženky všech předplatitelů zase o něco povytáhl, protože odběr na platformě nově nestojí 4,99 dolarů, ale přesně o jeden méně, popřípadě o 1 euro méně, záleží na státu.

Jedná se o dvacetiprocentní permanentní slevu, která bude využívaná hlavně u Tier 1 subů. 20 % ale bylo strhnuto i z ostatních kategorií. Za základní sub tak nezaplatíte 120 korun, ale pouze 100. Předplatné tak můžete darovat kamarádům, streamerům, nebo třeba nám na našem Twitch kanále ještě levněji.

Pokud se však podíváte na tabulku níže, tak vás jistě zaujme, že se najdou státy, kde za měsíční sub zaplatíte dokonce méně než 2 dolary. To jsme teda zvědavi, jestli tuto cestu půjde geograficky obejít a ušetřit tím dalších pár desítek korun. Přesně to jde totiž například u Hearthstone, kde se dá na expanzích ušetřit i stovky korun.

Změny v subech
Zdroj: nme.com
Štítky: Twitch
Od léta 2021 redaktorem PLAYzone. Věnuji se hlavně Battle royale hře Call of Duty:Warzone a YouTube obsahu na internetu.