Přejít k hlavnímu obsahu

Velké změny přicházejí! Nová expanze United in Stormwind dorazí do hry již za měsíc

3. 7. 2021 | 13:47 Hearthstone
Všichni fanoušci nejoblíbenější karetní hry na světe se opět dočkali. Nová expanze United in Stormwind přijde již 3. srpna a hráči se mohou těšit na 135 nových karet, novou mechaniku, nový typ karet a další novinky. Zkrátka, nové bude skoro vše!
United in Stormwind
United in Stormwind
Zdroj: Playhearthstone

Vítej ve Stormwindu! Těmito slovy začínal všemi očekávaný čtvrteční reveal stream nové Hearthstone expanze. Na své si tentokrát přijdou také milovníci Aliance, jelikož poslední expanze Forged in the Barrens udělala radost právě druhé straně barikády ve světe World of Warcraft a Hearthstone - Hordě.

United in Stormwind Key Art
United in Stormwind Key Art
Foto: Playhearthstone

Obecné informace:

  • Datum vydání  3. srpna 2021
  • 135 nových karet
  • Nová mechanika – Tradeable
  • Nové Quest linky – Questlines
  • Dvě možnosti předobjednávky – 49.99 $ a 79.99 $
Malý preorder
Velký preorder

Hráče potěšilo hlavně odhalení nové mechaniky Tradeable, která umožňuje výměnu karty za jinou kartu z balíčku. Karbaník tedy může situačně využít buď efekt karty, a nebo ji za jednu manu zamíchat zpět do balíčku a líznout si místo ní jinou. To pochopitelně dokáže dost zamíchat i se hrou samotnou.

United in Stormwind Board
United in Stormwind Board
Foto: Playhearthstone

Překvapením je také návrat questů, ale trochu v jiné podobě, než jsme byli doposud zvyklí. Nově do hry totiž přichází Questlines, což je quest, který je složen ze tří podquestů a za splnění každého z nich na nás čeká menší odměna. Pokud hráč splní celou questline, tak ho čeká velká odměna jako například u Mage - Arcanist Dawngraps (7/7 za 5 many, Battlecry: do konce hry +3 spell damage).

United in Stormwind
United in Stormwind
Foto: Playhearthstone

Expanzi si můžete předobjednat již teď na oficiálním shopu Blizzardu. Na výběr je klasicky velký za 80 $ a malý preorder za 50 $. Nová expanze United in Stormwind přichází již 3. srpna a my se můžeme těšit na postupné odhalování jednotlivých karet během následujících týdnů.  Příjemnou informací na závěr je také fakt, že za přihlášení do hry dostatnete legendární kartu Flighmaster Dungar, kterou můžete hrát již teď!