Přejít k hlavnímu obsahu

Ve finále Vodafone MČR vyhrál Jarla nad JoŽem, získal tak svůj druhý mistrovský titul

7. 11. 2021 | 20:15 Hearthstone MČR
Vodafone MČR v Hearthstone je za námi, a že to tedy bylo něco! Po finále, které už svým složením slibovalo historickou událost, známe jméno prvního hráče, jenž se stal mistrem ČR podruhé za svou kariéru.
Vodafone MČR v Hearthstone 2021
Vodafone MČR v Hearthstone 2021
Zdroj: PLAYzone

UPDATE #3: A máme dobojováno, i když samotné finálové utkání chvilkami bylo tak napínavé, až se zdálo, že snad nikdy neskončí. Po závěrečné precizní práci se svým Quest Mage proti soupeřovo Handlockovi se vítězem stává Jaromír "Jarla" Vyskočil. Ten tak získává již svůj druhý mistrovský titul, což se mu povedlo jako vůbec prvnímu hráči v historii celého Hearthstone MČR.

UPDATE #2: Souboj o třetí místo nabídl zajímavou podívanou, v níž šlo vedle bronzové medaile i o prize money. Není tak divu, že jak Blizzconjan, tak Naruto dali do zápasu všechno. Vyhrát ale mohl jen jeden, a po celkem rychlé sérii se tak radovat mohl teprve čtrnáctiletý Blizzconjan, který Naruta porazil suverénně 3:0. Před nám už je nyní akorát finále, tak se k nám nezapomeňte připojit!

UPDATE #1: Turnaj se už opravdu chýlí ke konci! První semifinále nabídlo zajímavý střet Naruta a JoŽa, na jehož konci se mohl radovat druhý jmenovaný – jediného hráče turnaje, jenž neprezentuje žádný tým, porazil poslední Slovák se šancí na titul poměrem 3:1. V boji o titul ho, jak se rozhodlo chvíli po té, vyzve Jarla, jenž vyhrál nad Blizzconjanem stejným výsledkem. Jasné tak nyní je, že letos budeme svědky buď premiérového triumfu slovenského hráče, nebo hráče, co již v minulosti titul pro mistra ČR v Hearthstone nad hlavu jednou pozvednul. Ještě před finálovým zápasem na nás ale čeká utkání o 3. místo.

První listopadový víkend se pomalu, ale jistě blíží ke konci a spolu s ním stejným směrem postupuje i letošní ročník Vodafone Mistrovství České republiky v Hearthstone. Za námi jsou nyní už obě dvě úvodní fáze turnaje, jež sestávaly ze čtyř, resp. dvou GSL skupin. O tom, co vše přinesly, si můžete přečíst v naší podrobné coverage. Pro nás je nyní důležité, že ve hře o titul po nich zůstává čtveřice Naruto, JoŽo, Jarla a Blizzconjan.

Vodafone MČR v HS
  Česká republika Naruto1      
 16:45   Slovensko JoŽo1   
  Slovensko JoŽo3      
    20:30   Česká republika Jarla 
  Česká republika Jarla3    Vítěz 
 18:00   Česká republika Jarla3   
  Česká republika Blizzconjan1      
     Česká republika Naruto0   
    19:15   Česká republika Blizzconjan 
     Česká republika Blizzconjan3 3. místo 

O tom, jestli se to nakonec Jarlovi povede, nebo bude slavit třeba právě Slovák JoŽo, rozhodne play-off, které odstartuje právě jeho utkání s Narutem. To vám na našem streamu přinese komentátorské duo Pandapple a skeri, kteří se později zhostí i zápasu o třetí místo. Zajímavý souboj Jarly a Blizzconjana, stejně jako finále, pak odkomentují Findan a Kany.

Štítky: MČR
miluju videohry a hlavně ligu legend