Přejít k hlavnímu obsahu

Vodafone MČR v Hearthstone: Pět nejlepších momentů prvního dne

6. 11. 2021 | 22:07 Hearthstone MČR mobile
Úvodní den letošního Vodafone Mistrovství České republiky v Hearthstone je za námi a konec znamenal pro nejednoho favorita, včetně Mattyho či m1lana. Podíl na tom mají i některé z těchto pěti momentů.
Vodafone MČR v Hearthstone 2021
Vodafone MČR v Hearthstone 2021
Zdroj: PLAYzone

Na úvod se podíváme na rychlý pohled hru obracející play Mattyho s jeho Druidem. Nakonec ale s vývojem hry nic neudělal a Blizzconjan si stejně došel pro vítězství 3:2. Mimochodem, podobně překvapivě vypadnul i další favorit Faeli, jenž v našem rozhovoru řekl, že tento Mattyho balíček moc nepochopil.

Jako druhé se podíváme na to, jak tuning, černý kůň celého turnaje, začal svůj obrat proti m1lanovi. Se svým Quest Mage se do nedávna skoro neznámý hráč postaral o ty nejzajímavější momenty prvního dne turnaje. 

O krutosti Quest Mága se později, na závěr sobotní části přesvědčil i slovenský hráč Benko.

S Mágem to tuning holt umí, takhle se ukázal hned v dalším utkání, čímž Benka poslal domů. Sám si zajistil místo v programu druhého dne, v rámci nějž na něj bude čekat zápas o postup proti poraženému v zápase mezi Blizzconjanem a Narutem.

Na závěr tu máme play právě jednoho z nich, tentokrát ale nepovedený. Takhle Blizzconjan missnul lethal v úplně prvním utkání celého turnaje, což ho tento mirror Mágů stálo. Jak už ale víte, Mattyho nakonec stejně porazil, stejně jako poté davidek, čímž nové posile eSuby zařídil brzký konec v turnaji.

MČR lístky
MČR lístky
Zdroj: PLAYzone
Štítky: MČR
miluju videohry a hlavně ligu legend