Přejít k hlavnímu obsahu

Z bytu se ozýval děsivý řev – muž se jenom vztekal u hraní na PlayStationu

13. 3. 2021 | 14:14 Všechny hry
Kuriózní případ nedávno museli řešit strážníci v České Lípě, které zavolala žena s tím, že se ze sousedního bytu ozývá strašný řev. Když se ukázalo, co za řevem ve skutečnosti stojí, byli muži zákona pravděpodobně docela překvapeni.
PlayStation
PlayStation
Zdroj: pixy.org

„Když hlídka městské policie přijela, kontaktovala muže, z jehož bytu se šířil hluk. Muž připustil, že hrál hru na PC a tak trochu se u toho vztekal,“ uvedla mluvčí strážníků Eva Vlastníková.  Muž se omluvil a slíbil, že hrát už nebude. Jenže zanedlouho se strážníci vraceli, neboť řev i nadále pokračoval a sousedi toho měli dost. Nebylo se co divit, už dávno bylo po 10. hodině večer. 

 „Otevřel, oznámil, že hraje NHL na PlayStationu, ale už toho fakt má plné zuby, tak jde spát,“ řekla mluvčí. Strážníci muži sdělili, že pokud bude rušení nočního klidu pokračovat, vrátí se a dostane maximální možnou pokutu. „Deset tisíc se mu platit nechtělo, tak dům mohl konečně utichnout,“ uzavřela případ policejní mluvčí. 

Chápeme, že hraní her může být docela náročné na nervy a každý občas potřebuje ze sebe vztek z neúspěchu dostat, je ovšem třeba u toho myslet také na ostatní obyvatele domu, jinak na vás stejně jako na muže z České Lípy někdo zavolá policii. Není to zase až tak ojedinělý případ, policie se nedávno volala také na tankistu v Přerově.