Přejít k hlavnímu obsahu

Zemětřesení hned ve dvou týmech značí dvojí přestup na trase eEriness MARVO – DEFEATERS

1. 7. 2021 | 11:20 Counter-Strike 2
Jarní část sezóny je za námi, AORUS MČR Tour klepe na dveře a týmy mění sestavy – nic nového pod sluncem. Jako další se s proměnou své základní pětice vytasili eEriness MARVO, kteří se loučí hned s trojicí zadáků a vítají jiné známé tváře domácí scény. Totéž se týká týmu DEFEATERS.
eEriness MARVO
eEriness MARVO
Zdroj: sociální sítě týmu

První změna u eEriness MARVO byla veřejným tajemstvím už nějakou chvíli. Matěj 'stinx' Štorek se rozloučil s Dynamo Eclot a po konci smlouvy v této organizaci mohl být včera večer konečně oficiálně přivítán v týmu, kde již loni hrál. Konec Jurije 'Fizarezi' Andrijčuka ale není zdaleka vším, co se v kádru eEriness nyní děje.

Velký přesun se totiž odehrává na trase eErinessDEFEATERS. Nejde sice o přímou výměnu, ale opačnými směry míří hned dva hráči. eEriness MARVO se loučí s Kristiánem 'heikkoL' Garberou a Dávidem 'Feki' Fekečem, za které přicházejí Filip 'Lueg' Uxa a Dominik 'DOCKSTAR' Putirka. Takto ihned po oznámení tří změn se jen těžko dá odhadovat, který z těchto dvou týmů vyjde z přestupového období lépe, protože například heikkoL patří díky svým dovednostem s AWP ke žhavým zbožím na trhu a pro DEFEATERS může jít o důležitý krok kupředu. Příchod stinxe může být naopak velkým posílením pro eEriness MARVO, u kterých po březnovém oznámení letošní sestavy zůstal v týmu jen Pavel 'replay' Vaněk. Všechno ostatní se bohužel buduje stále od znova.

Abychom měli všechno kompletní, tak na víkendové AORUS MČR Tour nastoupí s DEFEATERS také Samuel 'OxidE' Krajčík, náhrada za Jana 'shrubyy' Černého. Jestli půjde o finální sestavu DFS, zatím není oficiální.

Nová sestava týmu eEriness MARVO:

 Česká republika Pavel 'replay' Vaněk
 Česká republika Vojtěch 'Valencio' Mydlář
 Česká republika Matěj 'stinx' Štorek
 Česká republika Filip 'Lueg' Uxa
 Česká republika Dominik 'DOCKSTAR' Putirka

Složení DEFEATERS minimálně pro tento víkend:

 Slovensko Rudolf 'Rutk0' Kovalčik
 Slovensko Oliver 'abdel' Košč
 Slovensko Kristián 'heikkoL' Garbera
 Slovensko Dávid 'Feki' Fekeč
 Slovensko Samuel 'OxidE' Krajčík

Štítky: eEriness, Defeaters
Tvoří a pisálkuje na pískovišti jménem PLAYzone.cz už od roku 2011. Zkoušel i jiné pozice, redaktořina a komentování je ale cesta. Přes 10000 článků a bleskovek hovoří za vše. Rád si hraje se slovy, stvořil třeba Zápasovník. Je fanouškem také klasického sportu, ze všeho nejvíc ale miluje jídlo.