Přejít k hlavnímu obsahu

Známe rozlosování nabitých skupin Vodafone MČR 2021!

17. 10. 2021 | 20:14 Counter-Strike 2 MČR
AOC MČR Tour nám pomalu finišuje a již před finálovým duelem je jisté, kterých osm týmů si zahraje na Vodafone MČR 2021. Teď tedy nastal ten ideální čas vás pozvat na losování základních skupin vrcholu sezónu, jenž proběhne právě na závěr tohoto víkendu přímo na našem streamu.
Vodafone MČR v CS:GO
Vodafone MČR v CS:GO
Zdroj: grafika PLAYzone

Pojďme si to postupně zrekapitulovat. První místenku na letošní MČR si vybojoval tým SINNERS, dalšími přímými postupujícími se stali eSuba a ENTERPRISE. No a výčet jistých účastníků před AOC MČR Tour doplňovali Entropiq Prague díky získanému počtu bodů. První uvedenou trojici doplní mezi nasazenými týmy ještě šampion víkendové zastávky, tedy lepší z dvojice Dynamo Eclot vs. eEriness MARVO. Poražený finalista se spolu s Entropiq a zbývajícími týmy GLORE a Sampi.Tipsport objeví mezi těmi, kdo na MČR postupují skrze MČR klasifikaci.

Křišťálová lupa
Křišťálová lupa
Zdroj: grafika PLAYzone

Dodat je ještě nutné, že losovat se bude ze tří košů. V prvním koši budou právě nasazené týmy, které během sezóny ovládly jeden z turnajů, druhá polovina pak bude ještě rozdělena – 1. a 2. postupující tým na body utvoří dvojčlenný druhý koš, 3. a 4. postupující tým na body pak budou doplňovat jednotlivé skupiny z třetího koše.

Složení košů:

Losování skupin na Vodafone MČR 2021 proběhne hned po dohraném finálovém zápase, takže všichni nabíhejte na stream, protože už tady se začne psát příběh, který vyvrcholí přímo na Brněnském výstavišti!

Losování Vodafone MČR 2021
Losování Vodafone MČR 2021
Zdroj: grafika PLAYzone
Štítky: MČR
Tvoří a pisálkuje na pískovišti jménem PLAYzone.cz už od roku 2011. Zkoušel i jiné pozice, redaktořina a komentování je ale cesta. Přes 10000 článků a bleskovek hovoří za vše. Rád si hraje se slovy, stvořil třeba Zápasovník. Je fanouškem také klasického sportu, ze všeho nejvíc ale miluje jídlo.