Přejít k hlavnímu obsahu

Známe všechny účastníky finále Guseppe MČR Tour. Kdo si poradil se závěrečnou kvalifikací nejlépe?

15. 8. 2021 | 09:17 League of Legends
Druhá zastávka Guseppe MČR Tour se blíží ke svému vyvrcholení a včera se odehrála finálová otevřená kvalifikace. Z té si nakonec poslední dva sloty odnesly týmy top shotta a AG-Turoriál. Teď už nezbývá nic víc než si počkat do soboty 21. července, kdy na našem Twitch kanále vypuknou finálové boje. Kdo se tentokrát stane druhým postupujícím na MČR?
Poslední kvalifikace je za námi!
Poslední kvalifikace je za námi!
Zdroj: Riot Games

Poslední kvalifikace v rámci druhé zastávky Guseppe MČR Tour je za námi a nejlépe se s ní vypořádaly týmy top shotta a AG-Tutoriál, které se dokázaly probojovat širokým polem zúčastněných týmů. Tím pádem tak uzavřely osmičku finalistů, kteří se příští týden v sobotu 21. července utkají o přímý postup na MČR. Tentokrát bude vítězem té nejvyšší ceny pouze jeden. Seznam všech finalistů je následovný: Inside Games Challengers, DTG Academy, SINNERS, NDGU eSports, eSuba Academy, BRUTE, top shotta a AG-Tutoriál.

Aktualizovaný přehled druhé zastávky Guseppe MČR Tour
Sobota 17. července 14:002. Guseppe MČR Tour - 1. kvalifikace
Sobota 31. července 14:002. Guseppe MČR Tour - 2. kvalifikace
Sobota 7. srpna 14:002. Guseppe MČR Tour - 3. kvalifikace
Sobota 14. srpna 14:002. Guseppe MČR Tour - 4. kvalifikace
So-ne 21. a 22. srpna2. Guseppe MČR Tour - finále

Celý finálový víkend budete moci sledovat na našem Twitch kanále. Turnaj odstartují v sobotu základní skupiny ve formátu GSL, ze kterých postoupí čtyři nejlepší týmy do dalšího dne. Tady už se pak v samotném play-off utkají o hlavní cenu - přímý postup na MČR, které se uskuteční na podzim tohoto roku.

Štítky: Guseppe, MČR
Slyšel jsi něco o změnách na profesionální scéně? Tak v tom případě jsem o nich slyšel už dva týdny předtím. V PLAYzone jsem od jara roku 2021 a momentálně mám za sebou něco okolo 450 článků. Kromě žurnalistiky také spravuji sociální sítě, prostě kompletní univerzál.