Přejít k hlavnímu obsahu

ATI.W3: TFT 1v1 MH 4/07

20. 8. 2007 | 07:12 ATI.W3: TFT 1v1 MH 4/07
Včerejší den byl ve znamení v pořadí již čtvrtého mezihernového turnaji ve hře Warcraft 3: The Frozen Throne. Opět se jej zúčastnil i člen našeho "domácího" teamu - Dominik "faB.KraGesh" Sušila a jeho cestu si popíšeme v další části této reportáže.
Výchozí obrázek

Včerejší den byl ve znamení v pořadí již čtvrtého mezihernového turnaji ve hře Warcraft 3: The Frozen Throne. Opět se jej zúčastnil i člen našeho "domácího" teamu - Česko Dominik "faB.KraGesh" Sušila a jeho cestu si popíšeme v další části této reportáže.

Během minulého týdne se hráči měli možnost do tohoto turnaje registrovat a tak učinilo 32, do heren jich dorazilo o jednoho méně. Začátek turnaje byl naplánován na 10:00, ale jak již bývá zvykem, začalo se až za 20 minut. Poté nastalo rozlosování do 8 skupin hraných na jeden vítězný zápas. Play-off bylo naopak na dva vítězné a stylem dvojté eliminace, Loser Bracket poté opět na jeden vítězný.

Seznam map:

Twisted MeadowsThe Turtle RockEcho IsleSecret ValleyTerenas Stand

Ceny:

místo - 2000 Kč + 20 volných hodin v síti PG Cyber Cafémísto - 1500 Kč + 20 volných hodin v síti PG Cyber Cafémísto - 500 Kč + 20 volných hodin v síti PG Cyber Cafémísto - 20 volných hodin v síti PG Cyber Café

KraGesh se zúčastnil skupiny D, společně s hráčmi Slovensko Tagst, Česko WorldDoom a Česko vERunK.a. Všechny zápasy skupiny vyhrál a tak postupoval do play-off z prvního místa.

KraGeshův názor: "O základní skupině není ani co říct, tam problémy nemám."

 Hráč
ZV
R
P
S
B
1.
Česko faB.KraGesh3
3
0
0
3:0
6
2.
Slovensko Tagst3
2
0
1
2:1
4
3.
Česko WorldDoom3
1
0
2
1:2
2
4.
Česko vERunK.a3
0
0
3
0:3
0
   
ČeskoHuman WorldDoom0:1Tagst UndeadSlovensko
ČeskoRandom vERunK.a0:1
faB.KraGesh Night ElvesČesko
ČeskoHuman WorldDoom0:1faB.KraGesh Night ElvesČesko
ČeskoRandom vERunK.a0:1Tagst UndeadSlovensko
SlovenskoUndead Tagst0:1faB.KraGesh Night ElvesČesko
ČeskoRandom vERunK.a0:1WorldDoom ČeskoHuman

První kolo play-off - tam jej čekal hráč Česko MoHaPcH, který ve skupině F skončil na druhém místě. Tento zápas byl celkem jednoduchý, jelikož se odehrál kontumačně ve prospěch Dominika.

KraGeshův názor: "První kolo pavouka jsem čekal 40 minut na protihráče, tak jsem byl nucen dát kontumaci. Jednak abych nezdržoval MH a taky, že když jdu na MH, tak jsem celý den hlady a nikam si na obědy nechodím."

Česko faB.KraGeshkontumace
Česko MoHaPcH
Night Elves1:0
Random
Mapa: -
Night Elves1:0
Random
Mapa: -

V druhé kole play-off jej čekal hráč Česko MATU, který v prvním kole vyřadil Česko Rikytana a ve skupině E skončil bez ztráty kytičky.

KraGeshův názor: "Tři hry z toho 2 rychlé a pro mě vítězně."

Česko faB.KraGesh2:1
Česko MATU
Night Elves1:0
Night Elves
Mapa: Terenas Stand
Night Elves0:1
Night Elves
Mapa: Echo Isles
Night Elves1:0
Night Elves
Mapa: Twisted Meadows

V dalším kole jej čekal dobrý známý Česko US-h34D_hUnT3R, se kterým se střetnul 2x i v minulém MH.

KraGeshův názor: "Dále jsem hral s Huntrem, kterého jsem porazil 2-1 ve WB, ale přes něj si mám jak zaplatit internet a na tom mě začal vydírat, takže jsem si mohl vybrat - buď mu dám freewin nebo konečne skončím s WC3. Tak mi nezbývalo než jít do LB."

Česko US-h34D_hUnT3R2:1
Česko faB.KraGesh
Human0:1
Night Elves
Mapa: Turtle Rock
Human1:0
Night Elves
Mapa: Secret Valley
Human0:1
Night Elves
Mapa: Echo Isles

KraGesh tedy "sestoupil" do Loser Bracketu, kde na něj již čekal Česko nEph.Daller, se kterým jste si nedávno mohli přečíst na našich stránkách rozhovor.

KraGeshův názor: "Narazil jsem na Dallera. Nedoufal jsem, že ho porazím, protože naše hry byli moc světlé pro mě. Zahrál jsem strategii, kterou jsem dlouho nehrál, ale věděl jsem, že na UD je osvědčená. Moc se mi proti němu nedařilo, ale po dlouhé hře jsem ho dal."

Česko nEph.Daller0:1
Česko faB.KraGesh
Undead0:1
Night Elves
Mapa: Terenas Stand

Jako další přišel na řadu zápas s hráčem EU ieS, Česko Bonecrackerem.

KraGeshův názor: "Na boneho jsem si věřil, protože poslední dobou jsem Humany porážel. Zahrál na mě Tower Rush strategii na T1, ten jsem odrazil."

Česko Bonecracker0:1
Česko faB.KraGesh
Human0:1
Night Elves
Mapa: Twisted Meadows


Osudným se stal našemu hráči až (opět) Česko US-h34D_hUnT3R, se kterým změřil síly v dalším kole Loser Bracketu.

KraGeshův názor: "Ve hře o 2. místo nemělo smysl se vůbec snažit. Kdybych tu hru vyhrál, mohl si pan US-H34D_HUNT3R říct: "No tak budeme zase vydírat." (nechtěl jsem tohle vůbec zveřejňovat, ale když je někdo starší a neumí vůbec vyhrát skillem, hraje to o 1,5 roku déle s lepšíma hráčema než já a uchýlí se k něčemu takovému... Tohle si myslím, že je ostuda pro clan US a rovněž smutné pro faB, když jsme byli tak blízko)."

Česko US-h34D_hUnT3R1:0
Česko faB.KraGesh
Human1:0
Night Elves
Mapa: Echo Isles

Konečné pořadí:

místo - Česko Giacomomísto - Česko US-h34D_hUnT3Rmísto - Česko faB.KraGeshmísto - Česko Bonecracker
Zdroj: www.pgcc.cz