Přejít k hlavnímu obsahu

bullet hlásí návrat do Fraternitas

6. 1. 2016 | 15:39 Counter-Strike 2
Česká scéna, to je bohužel jedna změna za druhou. Kuriózní situace vznikla pro organizaci Fraternitas, kdy ve dvou dnech vyměnily hráče LoL i CS:GO sekce.Nebudou to ani dva týdny, kdy jsme oznamovali příchod Denise 'DANDY' Štrbáka do kádru Fraternitas, jenž v sestavě nahradil Patrika 'FLasH' Žižku. Nicméně tohle spojení také dlouho nevydrželo - do FTS se po krátké pauze vrací David 'bullet' Hartman.
Výchozí obrázek

Česká scéna, to je bohužel jedna změna za druhou. Kuriózní situace vznikla pro organizaci Fraternitas, kdy ve dvou dnech vyměnily hráče LoL i CS:GO sekce.

Nebudou to ani dva týdny, kdy jsme oznamovali příchod Denise 'DANDY' Štrbáka do kádru Fraternitas, jenž v sestavě nahradil Patrika 'FLasH' Žižku. Nicméně tohle spojení také dlouho nevydrželo - do FTS se po krátké pauze vrací David 'bullet' Hartman.

Fraternitas CSGO

David 'bulletq' Hartman (druhý zprava) se vrací do týmu, kde již dříve působil

bullet působil již v původní sestavě Fraternitas, své staronové spoluhráče tak moc dobře zná. V tomto týmu se představil například na akci Y-GAMES Winter 2015, kde FTS překvapili druhým místem. Po návratu Hartmana do týmu je sestava až na Jaroslava 'Ice_' Ferense totožná s tou úplně původní. Více o této změně prozradil Jakub 'LogaN' Moravec:

"Tak bych chtel officialne oznamit, ze nasim patym hracem se stava uz znamy David ''bulletq'' Hartman. S Davidem se zname, ohledne jeho odchodu to bylo kvuli nedostatku casu, ale David chce zase hrat, a my jsme jedine radi, ze bude opet oporou naseho tymu. Nicmene bych chtel podekovat i Denisovi ''DANDY'' Strbakovi, se kterym jsme zkouseli hrat, ale nejak si to nesedlo. Ale preji mu hodne stesti a mnoho uspechu. Vratime se zpatky a prvne, kde nas budete moct videt, bude nejspise nejaka kvalifikace do nejaky ligy a doufame, ze bude co nejdrive nejaka lanka. Je mozne ze udelame zase tymovy bootcamp, jestli vse dopadne podle plánu. Takze je na co se tesit!"

Sestava týmu Fraternitas.CSGO:

{#Česká Republika} Jakub 'LogaN' Moravec
{#Česká Republika} Karel 'sneix' Pavlica
{#Česká Republika} Martin 'Tiano' Picmaus
{#Česká Republika} Jaroslav 'Ice_' Ferens
{#Česká Republika} David 'bullet' Hartman

Štítky: Fraternitas
Tvoří a pisálkuje na pískovišti jménem PLAYzone.cz už od roku 2011. Zkoušel i jiné pozice, redaktořina a komentování je ale cesta. Přes 10000 článků a bleskovek hovoří za vše. Rád si hraje se slovy, stvořil třeba Zápasovník. Je fanouškem také klasického sportu, ze všeho nejvíc ale miluje jídlo.