Přejít k hlavnímu obsahu

Český hráč Nardeus hlásí návrat do Turecka!

6. 7. 2016 | 19:01 League of Legends
Česká scéna může být opět pyšná na své nejlepší hráče, kteří dělají dobré jméno v zahraničí. K zajímavému angažmá se dostal Tomáš 'nardeus' Maršálek, jenž se vrací do Turecka.
Výchozí obrázek

Česká scéna může být opět pyšná na své nejlepší hráče, kteří dělají dobré jméno v zahraničí. K zajímavému angažmá se dostal Tomáš 'nardeus' Maršálek, jenž se vrací do Turecka.

Kombinace AD Carry a České republiky, to není jen Aleš 'Freeze' Kněžínek. Zapomínat nesmíme na Nardeuse, ten se poprvé na scéně představil v roce 2012, kdy byl vyscoutován eSubou přímo ze soloQ. O rok později se jako jeden z mála českých hráčů prosadil v zahraničí, konkrétně v tureckém týmu Beşiktaş e-Sports Club, s nímž si zahrál také proti SK Telecom T1.

Nardeus

Pro letošní sezónu se však rozhodl vrátit do centra starého kontinentu a pokusit se o LCS. Za pár měsíců vystřídal týmy jako 3sUP Enterprises nebo mousesports a naposledy hrál Challenger Series v týmu Nerv. Tato kapitola však končí neúspěšně, protože Nardeus se rozhodl přijmout velkou výzvu. Novým působištěm českého střelce bude tým SuperMassive eSports, tedy účastník letošního Mid-Season Invitational jako vítěz poslení sezóny turecké soutěže.

Cíl je tedy jasný. Maršálek po boku druhého ADC, Dána Nicolaje 'Achu' Ellesgaarda, a tureckých spoluhráčů bude bojovat o účast na světovém šampionátu jako tým s divokou kartou. Taková šance se nemusí opakovat a tak českému zadákovi nezbývá, než popřát hodně štěstí!

Nynější sestava SuperMassive:

{#Turecko} Asım 'fabFabulous' Cihat Karakaya - Top Laner
{#Turecko} Berke 'Thaldrin' Demir - Top Laner
{#Turecko} Furkan 'Stomage' Güngör - Jungler
{#Turecko} Koray 'Naru' Bıçak - Mid Laner
{#Česká Republika} Tomáš 'Nardeus' Maršálek - AD Carry
{#Dánsko} Nicolaj 'Achuu' Ellesgaard - AD Carry
{#Turecko} Mustafa Kemal 'Dumbledoge' Gökseloğlu - Support

Štítky: Nardeus
Tvoří a pisálkuje na pískovišti jménem PLAYzone.cz už od roku 2011. Zkoušel i jiné pozice, redaktořina a komentování je ale cesta. Přes 10000 článků a bleskovek hovoří za vše. Rád si hraje se slovy, stvořil třeba Zápasovník. Je fanouškem také klasického sportu, ze všeho nejvíc ale miluje jídlo.