Přejít k hlavnímu obsahu

CLG oficiálně odhaluje sestavu pro rok 2018

27. 11. 2017 | 01:25 League of Legends
Už je to oficiální. Další tým v NA LCS oficiálně ohlásil celou základní sestavu. Tentokrát to byl tým Counter Logic Gaming, ve kterém uvidíme dva nové hráče.
Výchozí obrázek

Už je to oficiální. Další tým v NA LCS oficiálně ohlásil celou základní sestavu. Tentokrát to byl tým Counter Logic Gaming, ve kterém uvidíme dva nové hráče.

Spekulace se potvrdily a z týmu opravdu odchází dlouholetý kapitán a support Aphromoo. Krom něj v základní sestavě neuvidíme ani junglera OmarGoda, který vloni v letním splitu nahradil problematického Dardocha.  Jejich náhradami jsou support Biofrost, který hrál dříve za TSM, a jungler Reignover, kterého si můžeme pamatovat z týmů Immortals, Liquid, nebo i Fnatic.

Biofrost je rozhodně velmi slušnou náhradou za všemi zbožňovaného Aphromooa. K organizaci Team SoloMid se připojil v létě v roce 2016 a vyhrál s ní třikrát za sebou titul NA LCS. Znepokojení ale možná vnese mezi fanoušky CLG jméno Reignover. Před rokem se o něj všechny týmy přetahovaly, ale v posledním roce nepředvedl nijak zářivé výkony a s Team Liquid dvakrát musel bojovat o udržení v LCS. V novém působišti rozhodně bude chtít na poslední rok zapomenout a zopakovat úspěchy z éry Fnatic.

Na soupisce naopak zůstává trojice Stixxay, Huhi, Darshan. Ta spolu hrála poslední 2 sezóny a bude tvořit jádro tohoto týmu. Sestavu povede stejně jako v předchozích letech jeden z nejuznávanějších trenérů v Americe, Zikz. Hráči Aphromoo a OmarGod zatím neoznámili podrobnosti ohledně jejich budoucnosti.

Counter Logic Gaming - 2018

{#Spojené státy americké} Darshan "Darshan" Upadhyaya 
{#Korejská republika} Yeujin "Reignover" Kim  
{#Francie} Choi "Huhi" Jae-hyun 
{#Spojené státy americké} Trevor "Stixxay" Hayes 
{#Čína} Vincent "Biofrost" Wang 
{#Spojené státy americké} Tony "Zikz" Gray 

Zdroj: CLG
Štítky: CLG, NA LCS