Přejít k hlavnímu obsahu

Crossfire LAN #2 - kvalifikované týmy

2. 3. 2007 | 17:48
Již včera byla odehrána kvalifikace na Crossfire LAN #2, která se letos koná v nizozemském Enschede. K 16 přímo pozvaným týmům se připojili další 4 klany, mezi kterýmy nechybí ani český zástupce eSuba. Pozvané týmy: Reason Gaming Serious Gaming PCPoint (Zboard) Dignitas CPH.eSports digitalMind suXus.eSports Speedlink Logitech TeK-9 inteRaction h2kKvalifikace: oxid [13:6] dSLASH eSuba [13:6] takecare scubadivers [13:9] impact iNFlux [13:9] eliteplayers Celkově by se tedy mělo na nizozemské lance objevit 20 předních evropských klanů, mezi kterýmy nechybí ani 2 české. Oba týmy by se měli s největší pravděpodobností na této akci ukázat, ovšem jak dodává kapitán týmu inteRaction Lukáš "lucky" Blažek, do dubna kdy se lanka koná, se může stát cokoliv.Zdroj: http://www.crossfire.nu
Výchozí obrázek


 Již včera byla odehrána kvalifikace na Crossfire LAN #2, která se letos koná v nizozemském Enschede. K 16 přímo pozvaným týmům se připojili další 4 klany, mezi kterýmy nechybí ani český zástupce eSuba.

Pozvané týmy:
 Reason Gaming
 Serious Gaming
 PCPoint (Zboard)
 Dignitas
 CPH.eSports
 digitalMind
 suXus.eSports
 Speedlink
 Logitech
 TeK-9
inteRaction
 h2k

Kvalifikace:
 oxid [13:6] dSLASH
eSuba [13:6] takecare
 scubadivers [13:9] impact
 iNFlux [13:9] eliteplayers

Celkově by se tedy mělo na nizozemské lance objevit 20 předních evropských klanů, mezi kterýmy nechybí ani 2 české. Oba týmy by se měli s největší pravděpodobností na této akci ukázat, ovšem jak dodává kapitán týmu inteRaction Lukáš "lucky" Blažek, do dubna kdy se lanka koná, se může stát cokoliv.

Zdroj: http://www.crossfire.nu