Přejít k hlavnímu obsahu

Další změna u eXtatus

17. 7. 2012 | 16:36 Counter Strike: Source
CS:Source sekce celku eXtatus řeší po druhé v kratké době změnu v sestavě. Stalo se tak teprve pár dní po maďarské lance Infinity Csárnok LAN.
Výchozí obrázek

CS:Source sekce celku eXtatus řeší po druhé v kratké době změnu v sestavě. Stalo se tak teprve pár dní po maďarské lance Infinity Csárnok LAN.

Je to již podruhé, co ve velmi krátkém rozmezí eXtatus udělat změnu v sestavě. Tentokrát se rozhodl Jaroslav 'Burla' Zbíral, že chce změnu a zkusit šanci u konkurenčního teamu eSuba. K přestupu se krátce vyjádřil Ivo 'hellk' Hort: "Myslím, že celý náš team toto rozhodnutí vzal v pohodě a všichni přejeme Burlakovi a eSubě jen to nejlepší."

Staronovou posilou se tedy stává Lukáš 'Luka5' Zeman, takže ano, návrat ztraceného syna se tedy opravdu koná. Pro připomenutí, Lukáš eXt opustil dva týdny před ICL, když zamířil do nového týmu Davida 'Kaparzo' Laciny, Authority Gaming. Tento tým však v Maďarsku eXtatus dokázali porazit a umístit se tak o pozici výše, třetí.

"Rozhodli jsme se dát Lukášovi druhou šanci. Doufám, že se poučil ze svých chyb a příště se rozhodne zůstat a neopouštět team po tak dlouhé době společného hraní. Tímto ho tedy mezi námi vítám zpět a doufám, že spolu vydržíme co nejdéle, protože to je podle mého naprostý základ úspěchu." dodal ještě na závěr Ivo 'hellk' Hort.

img

Lukáš 'Luka5' Zeman na březnovém Meziherňáku

Nynější sestava eXtatus.CSS:

{#Česká Republika} Ivo 'hellk' Hort
{#Česká Republika} Jan 'MrHanz' Hort
{#Česká Republika} Adam 'Neci' Zoula
{#Česká Republika} Jaroslav 'Ice' Ferens
{#Česká Republika} Lukáš 'Luka5' Zeman

Zdroj: extatus.eu
Tvoří a pisálkuje na pískovišti jménem PLAYzone.cz už od roku 2011. Zkoušel i jiné pozice, redaktořina a komentování je ale cesta. Přes 10000 článků a bleskovek hovoří za vše. Rád si hraje se slovy, stvořil třeba Zápasovník. Je fanouškem také klasického sportu, ze všeho nejvíc ale miluje jídlo.