Přejít k hlavnímu obsahu

DANDY vyměňuje FLasHe u Fraternitas

26. 12. 2015 | 20:55 Counter-Strike 2
Klub Fraternitas nedávno prodělal již několikátou změnu během krátké doby ve své CS:GO sestavě, tým opouští Patrik 'FLasH' Žižka.Před měsícem a pár dny prodělal Fraternitas.CSGO tým změnu v podobě výměny dvojice bullet, FLasH za nové posily, zkušeného Ice_ a snipera emerbyho. Bohužel emerby se v týmu příliš dlouho neohřál a například na Crucial Cupu se s týmem představil opět FLasH. Tenhl záskok byl ovšem pouze dočasný, na jeho místo nyní přichází Denis 'DANDY' Štrbák.
Výchozí obrázek

Klub Fraternitas nedávno prodělal již několikátou změnu během krátké doby ve své CS:GO sestavě, tým opouští Patrik 'FLasH' Žižka.

Před měsícem a pár dny prodělal Fraternitas.CSGO tým změnu v podobě výměny dvojice bullet, FLasH za nové posily, zkušeného Ice_ a snipera emerbyho. Bohužel emerby se v týmu příliš dlouho neohřál a například na Crucial Cupu se s týmem představil opět FLasH. Tenhl záskok byl ovšem pouze dočasný, na jeho místo nyní přichází Denis 'DANDY' Štrbák.

DANDY

Denis 'DANDY' Štrbák na MČR 2015, kde se s EERINESS umístil na 3. až 4. místě. (Foto: eEriness)

Dandy se k týmu přidal právě po odehrání finále zmíněného Crucial Cupu, což je tedy 14 dní zpátky. Jeho posledním působištěm byl tým EERINESS, se kterým se na Mistrovství ČR probojoval do semifinále. Po turnaji však přišly změny u týmu a Štrbák se rozhodl u eE nepokračovat. Nutno dodat, že EERINESS mají momentálně také nekompletní soupisku.

Denis 'DANDY' Štrbák se tak stává novým oficiálním pátým hráčem Fraternitas, což oznámil na Štědrý den na své facebookové fanpage. K tomuto přestupu nám také dodal pár slov:

"Ahoj, chcem pozdraviť všetkých priaznivcov cska. Ako ste si mohli donedávna všimnúť team, ktorý som založil pred vyše rokom som bol nútený opustiť. No ako to v živote chodí , niečo sa končí a niečo nové začína. Mal som dosť ponúk a zvažoval som viacero možnosti, no nakoniec som si najviac sadol s teamom Fraternitas. Chcem poďakovať chalanom za invite a verím , že nám to vydrží čo najdlhšie. Budete nás môcť vidieť hrať na našej cz/sk scéne a tak isto aj na zahraničných turnajoch a ligách ako je dingit, esea ligy apod."

Posílená sestava Fraternitas.CSGO:

{#Česká Republika} Jakub 'LogaN' Moravec
{#Česká Republika} Karel 'sneix' Pavlica
{#Česká Republika} Martin 'Tiano' Picmaus
{#Česká Republika} Jaroslav 'Ice_' Ferens
{#Slovenská Republika} Denis 'DANDY' Štrbák

Štítky: Fraternitas
Tvoří a pisálkuje na pískovišti jménem PLAYzone.cz už od roku 2011. Zkoušel i jiné pozice, redaktořina a komentování je ale cesta. Přes 10000 článků a bleskovek hovoří za vše. Rád si hraje se slovy, stvořil třeba Zápasovník. Je fanouškem také klasického sportu, ze všeho nejvíc ale miluje jídlo.